Sponsors

Gratis fruit of een nieuwe tafelvoetbaltafel? Beslis mee!

30 oktober 2015 10:00


Afgelopen jaar hebben we met z’n allen goed gespaard via Social Sponsoring met als resultaat een mooie flatscreen TV in de kantine. Het doel van €700 dat daarvoor nodig was is behaald en dat is natuurlijk fantastisch! Nu is het tijd om een nieuw doel te bepalen waar we met z’n allen weer helemaal voor willen gaan.


Op de website is een poll neergezet zodat iedereen mee kan stemmen over het nieuwe doel waarvoor we gaan sparen de komende tijd met behulp van Social Sponsoring.

 

Momenteel hebben we de volgende mogelijkheden om voor te gaan sparen:

  1. Een tafelvoetbaltafel voor in de kantine
  2. Gratis fruit op een aantal wedstrijddagen van het 1e elftal
  3. Twee extra doeltjes voor op de trainingen

 

Dus breng je stem uit via de poll op de website en beslis mee waarvoor Social Sponsoring de komende tijd ingezet gaat worden! Weet je een ander leuk doel om voor te sparen via Social Sponsoring? Laat het dan weten door een mailtje te sturen naar sponsoring@cjvv.nl, dan voegen we dat doel wellicht ook toe aan de poll.

 

Sinds kort kan je via Social Sponsoring niet alleen meer sponsoren met behulp van je online aankopen, maar kan je er ook voor kiezen om direct geld te doneren via iDeal. Dus koop je voorlopig niets online en wil je toch meehelpen? Doe dan een keer een donatie via Social Sponsoring!

 

Voor degenen die het nog niet wisten: het is ook mogelijk om automatisch via Social Sponsoring CJVV te steunen door de Social Sponsoring Web App te installeren (alleen geschikt voor desktops en laptops). Als deze geïnstalleerd is in je browser hoef je niet meer eerst via de Social Sponsoring pagina te klikken om te zorgen dat je met je aankoop de club steunt.

 

Dus als je het nog niet gedaan hebt: installeer hier de Social Sponsoring Web App.

Installeer Social Sponsoring Web App

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!