Sponsors

CJVV D2 met FC Utrecht spelersbus naar de wedstrijd

13 oktober 2015 8:30


Deze week staat in het teken van de samenwerking van CJVV met FC Utrecht. Op woensdagmiddag 14 oktober is FC Utrecht on Tour te gast op ons sportpark.

Bijna 100 D en E pupillen van CJVV hebben zich inmiddels opgegeven voor de voetbalclinic met professionele FC Utrecht trainers. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Wil je nog meedoen? Meld je dan snel aan bij jeugdcommissie@cjvv.nl. Het belooft voor onze pupillen een geweldige middag te worden.

Komende zaterdag 17 oktober wordt CJVV in Utrecht verwacht bij de wedstrijd tegen Roda JC. In de rust zal onze D1 het veld betreden om deel te nemen aan de “latje trap competitie”. Het hele team heeft hiervoor vrijkaarten voor de wedstrijd ontvangen.


Alle andere D en E teams zijn ook van harte welkom. FC Utrecht stelt iedereen in de gelegenheid tegen gereduceerd tarief kaarten te kopen. Het team dat de meeste kaarten verkoopt wordt met de FC Utrecht spelersbus opgehaald en weer thuis gebracht. In totaal zijn er 107 kaarten besteld volgens de opgaven tot nu toe ontvangen. Dit nog afgezien van de vrijkaarten van de D1. De jury heeft inmiddels ook de beslissing genomen welk team de meeste kaarten heeft verkocht. De D2 is de winnaar geworden. Zij hebben totaal 37 kaarten afgenomen. Ook wanneer het aantal verkochte kaarten wordt gerelateerd aan het aantal teamspelers is de D2 de verdiende winnaar. CHAPEAU voor dit team en de leiders van dit team! GEFELICITEERD!!! Goede tweede is de E1 geworden met 28 kaarten.


Het zal een super leuk feestje voor onze pupillen worden, zowel komende woensdag als komende zaterdag. Alle betrokkenen; heel veel plezier bij beide evenementen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!