Sponsors

Promoteam Gelukstreffers bij CJVV aanwezig op zaterdag 3 oktober

30 september 2015 16:30


Komende zaterdag zal een klein promotieteam van Gelukstreffers op ons sportcomplex aanwezig zijn om Gelukstreffers onder de seniorenteams te promoten en spelers gratis in te schrijven. Van ca. 10 tot 16:00 uur zullen ze langs onze velden aanwezig zijn. Het is hen niet toegestaan om de teams in de kleedkamers te benaderen.

Wat is Gelukstreffers?

Gelukstreffers is het gratis spel dat speciaal voor alle seniorenteams georganiseerd wordt door de Staatsloterij en de KNVB. Als een team meedoet, levert elk doelpunt van het team een gratis Gelukstrefferslot op. En met die loten maakt het hele team kans op unieke Oranje prijzen. Aan het einde van vorige seizoen deden al meer dan 5.000 seniorenteams (verdeeld over 2.000 clubs) met veel plezier mee met Gelukstreffers.


Wat kunnen de teams winnen?


Allereerst zijn er de unieke Oranje hoofdprijzen. De teams maken bijvoorbeeld kans op een wedstrijd tegen de ex-internationals, onder aanvoering van Ronald de Boer, op uw eigen club. Een andere hoofdprijs is een trainingskamp in Hoenderloo, net als het Nederlands elftal. Het hele team krijgt dan een training van Ronald de Boer, een echte fotoshoot, het traditionele kaartavondje en zelfs de kapper van Oranje is aanwezig. In totaal zijn er 4 hoofdprijzen verdeeld over 4 trekkingen. En daarnaast zijn er ook vele andere prijzen, zoals speciale bidonkratten, ballen, ballenzakken, trainingshesjes, Staatsloten en kaartjes voor het Nederlands elftal. Komend seizoen zijn er meer dan 1.000 prijzen te winnen. Er is kans dat één van onze teams al iets heeft gewonnen! Of anders iets zal gaan winnen in de toekomst.


Meer informatie over Gelukstreffers kun je vinden op de website: www.gelukstreffers.nl. Hier kun je jouw team ook aanmelden.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!