Sponsors

G-Jeugd van CJVV in volledig nieuwe tenues bij 25-jarig jubileum G-voetbal toernooi

21 september 2015 8:30


Al sinds 1987 hebben wij bij CJVV een G-afdeling. Onlangs werd het 25e toernooi voor G-voetballers gehouden op het Sportpark Vermeerkwartier. Het was weer een geweldig feest op een zonovergoten sportpark Vermeerkwartier. Teams uit het hele land waren naar Amersfoort gekomen om in het strijdperk te treden. Er werd volop genoten. Dank aan alle CJVV’ers die dit ogelijk maakten.

Maar er was ook nog een andere verrassing. Op dit toernooi werden onze G-jeugd teams voorzien van volledig nieuwe tenues door Downey’s Coffee and Tea en de Club van 100 van CJVV. Zo kunnen de drie jeugdteams weer jaren vooruit en staan ze er weer goed op om invulling te geven waar ze voor staan: Goed voetballen, Geweldige acties en Groot plezier.

Voorafgaand aan de eerste wedstrijd van het G-toernooi werd het gloednieuwe tenue overhandigd aan de G-jeugd door Annerieke Nieuwenhuis, bedrijfsleider van Downey’s en Rob Zijl, bestuurslid Club van 100 CJVV. Downey’s Coffee and Tea aan de Zuidsingel in Amersfoort is een eigenwijze lunchroom waar mensen met een verstandelijke beperking een volwaardige werkplek in de maatschappij hebben. Hier kijkt men naar wat mensen wél kunnen en krijgen de medewerkers daarbij de juiste begeleiding, opleiding en training die hen in staat stellen zichzelf te ontwikkelen.


De Club van Honderd helpt de voetbalvereniging CJVV op vele fronten o.a. door de vereniging financieel te ondersteunen of zelf ten behoeve van CJVV projecten te ontwikkelen. Al jaren lang ondersteunt de Club van Honderd de G-afdeling van CJVV.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!