Sponsors

Jeugdvoorzitter gezocht!

7 september 2015 11:15


CJVV zoekt een enthousiaste jeugdvoorzitter! De functie is vrijgekomen nu Frans Kolijn is gestopt. Het goed laten verlopen van alle zaken rondom de jeugdteams (en dat zijn er nogal wat) gaat niet vanzelf. Vele vrijwilligers zijn er nodig; op de velden, naast de velden en ook in de organisatie van de jeugd. De jeugdcommissie van CJVV probeert dit te organiseren.

Helaas is de jeugdcommissie zwaar onderbezet , met 5 mensen wordt getracht om de jeugdteams aan te sturen. En nu ook nog zonder voorzitter! Een bijdrage leveren aan een vereniging , aan het voetbalplezier van je kind én van andere kinderen is noodzakelijk. Een jeugdcommissie kan niet zonder voorzitter. Daarom heb ik aangeboden om TIJDELIJK het jeugdvoorzitterschap op me te nemen (tot uiterlijk 31-12-2015).

Mij is gevraagd om me nader voor te stellen. Kortgezegd: Christian van den Brink, getrouwd met Monique en 3 kinderen, waarvan nu nog 1 voetballend bij CJVV. Ik werk voor het basisonderwijs (daar ligt ook mijn hart en wat minder bij het voetbal want ik heb zelf altijd getennist).  Sinds 2 jaar zit ik in de jeugdcommissie. Mijn motto is: laat de kinderen met plezier voetballen. Ik ben betrokken bij CJVV sinds een jaar of 8. Na een aantal jaren ondersteunend leider te zijn geweest van de teams van mijn oudste zoon, ben ik in de jeugdcommissie terecht gekomen, vanuit de gedachte: als je denkt dat het beter kan, doe het dan! Wat zou het mooi zijn als iedereen een bijdrage levert aan het met plezier voetballen van (je) kinderen.


CJVV is in ontwikkeling. Er gaat al veel goed, maar het kan nog beter en daar zijn we allemaal bij nodig. Wil je meer weten wat je kan betekenen voor cjvv? Mail dan naar jeugdcommissie@cjvv.nl. We kunnen nog heel wat enthousiaste mensen gebruiken om het bij CJVV (nog) beter te laten gaan. En bedenk: vele handen maken licht werk, ik ga graag met je in gesprek.


Dus als het plezier in voetballen van kinderen je aan het hart gaat, laat wat van je horen!


Met vriendelijke groet, Christian van den Brink, voorzitter a.i. jeugdcommissie CJVV.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!