Sponsors

Nu jouw CJVV kleding on-line beschikbaar in de CJVV kledingshop

26 augustus 2015 14:00


De officiële kledingshop CJVV is vanaf nu on-line bereikbaar. CJVV is een samenwerking aan gegaan met Intersport van Dam. Van Dam neemt nu alle kledinglogistiek voor haar rekening. Dit betekent voor jou dat jij je officiële CJVV shirt, broek, sokken e.d. nu heel makkelijk on-line bestelt.

Dat heeft vele voordelen, omdat je nu ook vele andere CJVV artikelen direct vanuit je luie stoel bestelt. Zoals trainingsjacks, keepers handschoenen, sporttassen en nog veel meer.

  • Maatvoering; geen probleem. Onder “Bestellen” kun je kiezen uit tal van verschillende maten en maatjes.
  • Opdruk van namen en rugnummers; geen probleem. Onder “Bestellen” kun je precies aangeven hoe je het wilt hebben.
Kortom, de nieuwe CJVV kledingshop maakt alles mogelijk op het gebied van CJVV kleding. Neem snel een kijkje op de website


Je bestelling in de CJVV kleding shop komt binnen bij Intersport Van Dam. Onder normale omstandigheden is de bestelling binnen 2 werkdagen af te halen. De winkel is gevestigd in Soest, Birkstraat 103. Vanaf Amersfoort is dit zeer makkelijk te bereiken, de eerste winkel aan je rechterhand. Maar je kunt je bestelling ook laten afleveren. Indien je hebt aangegeven dat de bestelling bij je thuis bezorgd moet worden, dan stuurt Van Dam je bestelling zo snel mogelijk door. De kosten kunnen per adres variëren, maar worden vooraf in rekening gebracht.


Wanneer je voor bijvoorbeeld voor een heel team in één keer kleding wilt bestellen, dien je contact te zoeken met Evert Nawijn; penningmeester@cjvv.nl. Hierbij gaat het vaak om kleding met sponsoropdruk. In dit geval loopt het besteltraject via de vereniging en kan de levertijd variëren tussen 10 en 15 werkdagen. Je ontvangt vanzelf bericht zodra het zover is.
CJVV hoopt op deze manier de officiële clubkleding makkelijker ter beschikking van al onze spelers en begeleiders te kunnen stellen.

Veel plezier met de CJVV clubkleding.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!