Sponsors

5 september; Opening nieuwe voetbal seizoen, met seniorenontmoeting

22 augustus 2015 10:30


Eindelijk gaat bij CJVV de bal weer rollen. Tijdens de overschrijvingsperiode mochten wij maar liefst 9 nieuwe selectiespelers verwelkomen. Zijn jullie ook zo benieuwd of onze nieuwe trainer Sijtze Wobbes met al die nieuwe spelers een succesvol team heeft kunnen smeden? En natuurlijk wie staan er nu voor CJVV in het veld? Vragen die voor een belangrijk deel beantwoord zullen worden op zaterdag 5 september. Dan speelt CJVV de eerste wedstrijd van het seizoen tegen FC Driebergen.

Daarom dachten wij dat het goed zou zijn gelijk bij de opening van het nieuwe seizoen de eerste seniorenbijeenkomst te organiseren. Vele Ouwe Trouwe CJVV’ers hadden een gezellige middag rond de wedstrijd van ons eerste. Doel van deze middag is onveranderd; de onderlinge band tussen al die oudere mensen met een geel/zwart hart weer eens wat aan te halen. Gezellig elkaar ontmoeten, bij te praten, ouwe koeien uit de sloot te halen en natuurlijk sterke verhalen vertellen over hoe het vroeger was. Niet in de drukke kantine natuurlijk, maar in de nieuwbouw, die een prachtig uitzicht over het hoofdveld biedt. Een ambiance waarvan we zeker weten dat die door onze meeste senioren zeer op prijs wordt gesteld. Na afloop van de wedstrijd komt het team erbij en worden de nieuwe spelers voorgesteld d.m.v. korte gesprekjes met hen.

 

Alle CJVV senioren van 55 jaar en ouder worden per mail uitgenodigd. Maar er zijn CJVV’ers die wij niet kunnen bereiken omdat (e-mail) adres onbekend is. Dus ken jij bijvoorbeeld een CJVV’er die al jaren uit beeld is en destijds een trouwe supporter van CJVV was, maak hem attent op deze gezellige bijeenkomst.

 

Graag ontmoeten wij ook jou op zaterdag 5 september vanaf 13:30 uur (later binnenkomen mag natuurlijk altijd) in de nieuwbouw op ons sportpark Vermeerkwartier.

 

Met vriendelijke groet, namens het bestuur van CJVV, Zeger van Maanen en Bert van Plateringen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!