Sponsors

CJVV sportpark tijdelijk voor auto’s niet toegankelijk

23 augustus 2015 19:00


Vanaf maandag 13 juli tot vrijdag 28 augustus zullen er aan de Gasthuislaan tussen de Dorresteinseweg en de Rubensstraat ter hoogte van ons sportpark ingrijpende werkzaamheden worden uitgevoerd. Dit betekent dat Sportpark Vermeerkwartier gedurende deze periode niet toegankelijk zal zijn voor auto’s.

Parkeren op ons terrein zal niet mogelijk zijn, wel kan er gebruik worden gemaakt van de parkeerplaats aan de overzijde. Ter hoogte van de papiercontainer zal een voetpad van de Gasthuislaan naar de fietsenstalling worden aangelegd. Hierdoor kunnen voetgangers (evt. met fiets aan de hand) het terrein bereiken. Daarnaast blijft de fietsersingang aan de Rubensstraat open.

 

Het voetpad zal ook na de werkzaamheden worden gehandhaafd. Daardoor wordt de vermenging van auto’s en fietsers/voetgangers op onze parkeerplaats verminderd. Ten slotte zal ook de bestaande inrit voor auto’s met een meter worden verbreed.

Al deze werkzaamheden zijn het gevolg van een verkeersveiliger inrichting van de Gasthuislaan. Zo komen er bredere fietspaden, verkeersremmende voorzieningen en verbeterde oversteekplaatsen. Tegelijkertijd zal er een gescheiden rioolsysteem worden aangelegd. De werkzaamheden ter hoogte van ons sportpark vormen fase 1 van het project. Er wordt naar gestreefd op 28 augustus de onderlaag van de rijbaan Gasthuislaan en aansluitende straten, voetpaden en inritten klaar te hebben, zodat vanaf dat moment ons sportpark weer volledig toegankelijk is. De werkzaamheden zijn met opzet in deze periode gepland, omdat er nu relatief minder activiteiten bij CJVV plaatsvinden.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!