Sponsors

De Tweedaagse bij CJVV

23 juni 2015 12:45


Op zichzelf is 2 dagen 30, 40 of 50 kilometer lopen best een prestatie, hoewel, met een beetje trainen... Maar wat te denken van al die geweldige CJVV-vrijwilligers die 5 dagen achtereen bezig geweest zijn om er ook dit jaar weer een groot succes van te maken!

Vijf dagen, het begint al op woensdagavond als een man of 5 de vele fietsenrekken gaan verplaatsen naar het andere eind van de parkeerplaats. Op donderdagochtend was er een enthousiast team 10-12 man/vrouw van allerlei CJVV-pluimage present om 4 grote tenten van 4 bij 8 meter op te zetten. De rest van de dag kwamen allerlei leveranciers hun spullen brengen. s Avonds alles startklaar zetten voor de vrijdag en de zaterdag: extra kliko’s voor het afval, bewegwijzering, de tenten inrichten, alle wc’s nog keertje poetsen, en de koffiehoek inrichten.

 

De volgende dag om 05.00 uur present! Tenminste i.i.g. de broodjessmeerders, koffiezetters en koffieverkopers. Daarna om 09.00 uur even bijkomen, nieuwe hulpkrachten verwelkomen en verder met de volgende werkzaamheden: bierleidingen aanleggen, de taps neerzetten, de haringkraam opbouwen, waar zetten we dit jaar de bakplaat, terras inrichten, broodje haring voorproeven en eerste biertje testen. Veel humor tussendoor en dan komen rond 13.00 uur de eerste wandelaars binnen. Af en toe een bui, dat is jammer.

Rond 18.00 uur is het zachtjes aan afsluiten. Dan is ook de “bewaking” gearriveerd: de ozo welkome nachtbrakers die de hele nacht alert blijven op ongewenste gasten op ons terrein!

De zaterdag mogen we weer vanaf 05.00 uur. Weer vele vrolijke CJVV-gezichten die tappen, schenken, bakken, aanvegen en schoonmaken. Gelukkig blijft het droog, mooi, want om 18.00 uur zijn weer nieuwe verse krachten beschikbaar die komen helpen alles weer netjes op te ruimen en op te bergen. Het liep allemaal weer gesmeerd dit jaar. En op maandag beneden en in de kantine alles goed schoonmaken en op de juiste plekken zetten. Pfff, wat een klus weer, maar ook weer iets om als club heel trots op te zijn. Ruim 40 geweldige CJVV-vrijwilligers gezien deze dagen, het was weer top!

Voor alle foto's klik hier!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!