Sponsors

Binnenkort nieuwe lay out CJVV website

16 juni 2015 16:30


De CJVV website wordt zeer veel gebruikt. Per maand tellen wij in het seizoen ca. 12.000 hits. Graag willen wij onze gebruikers een optimaal gemak van de CJVV website aanbieden. Er hebben de laatste jaren al heel wat ombouw activiteiten plaatsgevonden. Binnenkort de volgende.

De CJVV website gaat op 1 juli over van een horizontale menustructuur naar een verticale menustructuur.

 

Deze nieuwe template werkt erg intuïtief en heeft als voordeel dat deze open geklapt blijft staan. Dit maakt het veel overzichtelijker om het menu item van  keuze te kiezen. Daarnaast is het systeem responsive. Dat betekent dat deze layout ook volledig automatisch mee schaalt met het apparaat dat de bezoeker gebruikt, zoals mobiel, tablet, etc. De bezoeker heeft ten alle tijde, wat voor device men ook gebruikt, een optimaal beeld en navigatiegemak.

 

Inhoudelijk zal de CJVV website niet veranderen. Alles wat er nu op staat zal er na 1 juli ook nog op staan. Maar de pagina indeling, de look & feel, zal er wel anders uit gaan zien. In het begin misschien even wennen, maar wij zijn er van overtuigd dat het een grote vooruitgang is in het gebruiksgemak van de CJVV website. Natuurlijk staan wij graag open voor al je opbouwende kritiek.

 

Namens het website team, Jan Fokko Munneke, Marco Buijs, Gert van Assen, Peter Verhagen, Chris Smits en Freek van Slooten

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!