Sponsors

Vele huldigingen tijdens de Finale op 13 juni

14 juni 2015 23:30


Tijdens de sluitingsavond van het voetbalseizoen wordt bij CJVV altijd veel gehuldigd. Alle kampioenen worden in de bloementjes gezet en men neemt afscheid van trainers en speel(st)ers. Daarnaast worden er ook individuele prijzen uitgereikt.

Tot speler van het jaar in de A selectie werd nu al voor de derde keer Arjen Nawijn gekozen. De 27 jarige keeper van CJVV speelde al 167 wedstrijden in het eerste, zonder ook maar een minuut te missen. Het juryrapport maakt melding van een stabiele factor die het team op beslissende momenten op de been heeft gehouden.

Voor het eerst werd er ook een Fair Play prijs uitgereikt. NOS Studio Sport presentator Jeroen Stomphorst kweet zich met veel enthousiasme van deze taak. Hij benadrukte het belang van sportief gedrag en moedigde iedereen aan sportiviteit te belonen met een nominatie voor de CJVV Fair Play prijs. Als winnaar riep hij de 15 jarige William Tucker naar het podium. In een zeer belangrijke wedstrijd tegen SO Soest dribbelde hij het strafschopgebied in, werd ten val gebracht en kreeg geen penalty. Voor veel spelers aanleiding om luidruchtig verhaal te gaan halen bij de scheidsrechter van dienst. Zo niet William. Hij dacht dat het een penalty was, accepteerde de beslissing en vervolgde de wedstrijd. Als prijs William ontving kaarten voor de interland van Oranje tegen IJsland, later dit jaar.

Tot talent van het jaar werd de 14 jarige Gijs Wispelwey van de C1 uitgeroepen. Gijs begon als pupil in de lagere teams, maar verdiende door zijn prestaties na verloop van tijd een plaats in de selectieteams. Het juryrapport vermeldt “Een belangrijke speler in het team, zeer gedreven en leergierig”. Gijs mocht een mooie beker mee naar huis nemen.  

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!