Sponsors

Deadline voor uit- en overschrijvingen; 1 juni

28 mei 2015 8:00


Het was de laatste weken topdrukte voor onze mensen van de ledenadministratie. Veel nieuwe aanmeldingen, maar ook leden die willen stoppen met voetballen of liever bij een andere vereniging verder willen. Wanneer je het lidmaatschap van CJVV wil opzeggen kan dit nog tot 1 juni.

Het lidmaatschap van CJVV moet via de CJVV website (link in de footer) of per mail (ledenadministratie@cjvv.nl)  voor 1 juni worden opgezegd. Indien het lidmaatschap na 1 juni wordt opgezegd, is contributie voor het gehele nieuwe seizoen verschuldigd. Afmeldingen bij leider of trainer worden niet geaccepteerd. Dit om elk misverstand over opzegging en doorlopende contributieverplichtingen te voorkomen.

Wil je bij een andere vereniging gaan voetballen, dan gelden voor deze overgang door de KNVB vastgestelde regels. Je meldt je eerst aan bij de nieuwe vereniging. Je vult daar een overschrijvingsformulier in, dat je door uw nieuwe vereniging en vervolgens door de ledenadministrateur van CJVV voor akkoord laat ondertekenen. CJVV zal zonder problemen meewerken aan overschrijving naar een andere club mits aan alle (financiële) verplichtingen is voldaan. Tenslotte dien je er zelf voor te zorgen dat het overschrijvingsformulier voor 15 juni bij de KNVB is gearriveerd.

Slechts in bijzondere gevallen is overschrijving naar een andere vereniging gedurende het seizoen mogelijk. Bijvoorbeeld indien je verhuist of indien je door werkzaamheden niet meer op zaterdag bij CJVV kunt voetballen. De KNVB kan je informeren over de criteria die worden gehanteerd bij tussentijdse overschrijving.

Je kunt ook opzeggen door hier te klikken.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!