Sponsors

[Sluitingsavond] De CJVV Finale op zaterdag 13 juni!

11 juni 2015 7:00


Nu het competitie seizoen (bijna) ten einde is, (bijna) alle (periode)kampioenschappen, promoties e.d. bekend zijn, is het goed om met elkaar na te praten.

Want het was weer een gedenkwaardig seizoen. Sommige teams hadden een bijzonder verhaal. Sommige leden hebben zich op een bijzondere manier onderscheiden. Sommige mensen nemen afscheid. Enz. Daarom zal het seizoen weer met een bijzonder evenement worden afgesloten. Een avond van CJVV’ers voor CJVV’ers. Het podium zal dan zijn voor alle teams met een bijzondere prestatie of verhaal. Maar ook voor CJVV’ers die zich op een bijzondere manier hebben gepresenteerd. Zij verdienen het deze avond in het zonnetje te worden gezet.

Dat alles tijdens een gezellig CJVV slotavond, die we dit keer “De Finale” noemen. De feest DJ’s van de derde helft, die ook al de feestavond van 21 maart verzorgden, zullen zorgen voor de feestelijke sfeer. De kantinemensen zullen zorgen voor de gezellige hapjes, de drankjes zijn voor eigen rekening.

Alle CJVV-leden en vrijwilligers, zijn samen met hun partners van harte uitgenodigd voor deze avond, die wordt gehouden op;

Zaterdag 13 juni 2015, vanaf 17:00 uur, Jan Hietkamp paviljoen en terras

Wij hopen dat er veel teams aanwezig zullen zijn. Want zo’n avond doorbrengen met je team is natuurlijk het leukste. Daarom zouden wij jullie willen vragen deze boodschap in het team te brengen en wellicht afspraken te maken om samen als team op 13 juni naar de afsluitingsavond te gaan.

Wij hopen je te zien de 13e.

Met vriendelijke groet, namens het bestuur van CJV V Amersfoort, Freek van Slooten.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!