Sponsors

CJVV Vermeerkamp, voor D t/m. F, geef je nu op!

9 juni 2015 8:00


We hopen dat alle CJVV kids en ouders een leuk voetbalseizoen hebben gehad. Op zaterdag 13 juni a.s. wordt het seizoen 2014/2015 op feestelijke manier afgesloten met de traditionele CJVV Vermeerkamp.

We hebben net als vorig jaar VoetbalCity uitgenodigd om bij ons het grootste voetbalfeest van Nederland te komen vieren. Welke speler wil niet voetballen in een voetbalstad? Bij VoetbalCity kan dit. VoetbalCity bouwt een voetbalveld om tot het paradijs voor de jeugdige voetballer. Natuurlijk zijn alle CJVV pupillen hiervoor uitgenodigd. Jij komt toch ook?

De Voetbalstad is er voor alle CJVV pupillen van de F t/m D pupillen. Het is een spectaculair spellencircuit bestaande uit 10 voetbal gerelateerde onderdelen, zoals

• de boarding
• levend tafelvoetbal
• pannavoetbal
• knikkervoetbal
• pannakooi
• punten schieten

Bovenstaande onderdelen maken altijd deel uit van de voetbalstad, aangevuld met nog 4 andere wisselende onderdelen. De voetbalstad duurt 3 uur waarbij elk van de tien onderdelen een kwartier wordt gespeeld. De CJVV Vermeerkamp begint om 9:30 en eindigt om 12:30 uur. Je moet om 8:45 aanwezig zijn, zodat we weten dat je er bent; en je kan zien in welk team je zit.

Voor alle CJVV-pupillen is dit dé gedroomde afsluiting van een prachtig seizoen. Er zijn 120 plaatsen beschikbaar voor dit spectaculaire evenement. Meld je daarom snel aan, want VOL = VOL. Opgeven kan tot dinsdag 9 juni.

Dus geef je op via: jeugdcommissie@cjvv.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!