Sponsors

CJVV 1 ook volgend jaar in de 3e klasse

7 mei 2015 13:15


Het was afgelopen zaterdag een succesvolle dag bij CJVV. Het eerste herenteam speelde zich veilig, het derde werd kampioen, het 2e won met 9-1 en dames 1 bereikte de nacompetitie voor een plaats in de 2e klasse.

CJVV 1 speelde thuis tegen Jonathan uit Zeist. De spanning was vooraf groot. Jonathan maakte nog kans op een periode kampioenschap, terwijl CJVV de degradatiestreep naderde. Voor beide ploegen stond er dus veel op het spel. Bovendien was er nog wat recht te zetten uit de eerste wedstrijd in Zeist. Toen stond CJVV tot in de 80e minuut met 0-3 voor. In de hectische blessuretijd scoorde Jonathan de gelijkmaker…….

De ploegen kwamen op tussen een erehaag gevormd door het team van de week, de E3. Deze keer werd er met hoekvlagen gezwaaid in plaats van de bekende geel/zwarte vlaggen. Deze lagen op slot in een kast waarvan niemand de sleutel had. Onze jongens van 1 lieten zich hierdoor niet van de wijs brengen en vochten als (gele) leeuwen. Vlak voor rust scoorde de pas getrouwde Michiel Beumer de eerste en enige goal, op aangeven van Joas de Bijl. In de tweede helft verdedigden onze jongens de voorsprong voor wat ze waard waren. Jonathan kreeg nauwelijks kansen. Ondertussen kregen onze spitsen legio kansen de bevrijdende tweede treffer te produceren. Helaas, zelfs de mooiste kansen gingen in rook op of werden gestopt door de uitstekend keepende doelverdediger van Jonathan.

Zo haalde ons vlaggenschip een zwaar bevochten overwinning uit de strijd. Jammer alleen dat onze jongens niet ongeschonden uit de strijd kwamen. Zo moest Ruben Tucker in het ziekenhuis worden geholpen aan een uit de kom geschoten schouder en verliet ook Pim de Jong geblesseerd het veld.

Toch waren de felicitaties na afloop niet van de lucht. Het feest kon gevierd worden op ons zonovergoten terras, waar ook het derde, het tweede en de dames een feestje te vieren hadden. Zo bleef het nog lang onrustig bij CJVV.

Voor een compleet verslag van de wedstrijd klik je hier 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!