Sponsors

CJVV Dames 1 in nacompetitie voor plaats in de 2e klasse

6 mei 2015 14:45


Met een 0-2 winst in en tegen Stroe is het CJVV dames 1 afgelopen zaterdag gelukt de nacompetitie voor een plaats in de 2e klasse te bereiken. In de 3e klasse, waarin de dames van Wartburgia het kampioenschap vierden, stonden de gele leeuwinnen hoog op de ranglijst. Een periodetitel was echter nog niet behaald.

Door op de derde plaats te eindigen kon CJVV nog het periodekampioenschap van Wartburgia overnemen. Maar dan moest de uitwedstrijd tegen het eveneens hoog geklasseerde Stroe wel gewonnen worden. De dames sleepten een zwaarbevochten overwinning uit de strijd, waardoor nu de nacompetitie wacht.

Aan het begin van dit seizoen kwam de ambitieuze trainster Femke van Odijk naar CJVV. Haar wens was om met dames 1 te promoveren naar de 2e klasse. Deze doelstelling zou gerealiseerd kunnen worden, wanneer ook in de nacompetitie resultaten geboekt gaan worden. De tegenstand zal echter groot zijn. “Dat maakt ons alleen maar sterker” aldus de zelfverzekerde middenvelder Melissa van Velduizen. “De focus is vanaf nu helemaal gericht op de nacompetitie” aldus de afscheid nemende CJVV speelster. Ook Femke van Odijk zal na dit seizoen vertrekken. Maar eerst zal alles er op gericht zijn de klus bij CJVV met succes af te ronden.

CJVV is trots op deze groep dames onder leiding van Femke van Odijk, die in het afgelopen seizoen de groep tot dit niveau bracht. Femke zal aan het eind van dit seizoen CJVV verlaten. Ze gaat als assistent trainer aan de slag bij heren 1 van SEC in Soest. De sollicitatieprocedure voor een nieuwe trainer van CJVV dames 1 is in volle gang. Ook wordt er nu gekeken welke meiden volgend seizoen dames 1 van CJVV zullen gaan vormen. Een groot deel van de huidige groep zal blijven, enkelen zullen afscheid nemen. Daarom zullen enkele dames doorstromen vanuit CJVV dames 2 en meisjes A1. Desondanks kan CJVV nog wel een aantal dames gebruiken om dames 1 te versterken. Speelsters die de kans willen grijpen volgend seizoen deel uit te maken van deze succesvolle groep kunnen zich daarom melden via het contactformulier op de website van CJVV http://cjvv.nl.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!