Sponsors

CJVV 55+ senioren ontmoeting op 2 mei 2015

22 april 2015 15:45


Na enkele bijeenkomsten zijn de CJVV senioren bijeenkomsten een succes gebleken. Vele Ouwe Trouwe CJVV’ers hadden een gezellige middag rond de wedstrijd van ons eerste. Nu staat al weer de 3e ontmoeting gepland; zaterdag 2 mei, voor, tijdens en na de wedstrijd van CJVV 1 tegen vv Jonathan uit Zeist. Doel van deze middag is onveranderd; de onderlinge band tussen al die oudere mensen met een geel/zwart hart weer eens wat aan te halen.

Gezellig elkaar ontmoeten, bij te praten, ouwe koeien uit de sloot te halen en natuurlijk sterke verhalen vertellen over hoe het vroeger was. Niet in de drukke kantine natuurlijk, maar in de nieuwbouw, die een prachtig uitzicht over het hoofdveld biedt. Een ambiance waarvan we zeker weten dat die door onze meeste senioren zeer op prijs wordt gesteld.

Onze hoofdtrainer Jakob Melessen zal zo  mogelijk om ca. 13:45 uur voor de aanwezigen een toelichting geven rond opstelling en wedstrijdplan. Hij zal hiervoor de flip-over van de wedstrijdbespreking meenemen. Hij staat uiteraard open voor vragen.

Alle CJVV senioren van 55 jaar en ouder worden per mail uitgenodigd. Maar er zijn CJVV’ers die wij niet kunnen bereiken omdat (e-mail) adres onbekend is. Dus ken jij bijvoorbeeld een CJVV’er die al jaren uit beeld is en destijds een trouwe supporter van CJVV was, maak hem attent op deze gezellige bijeenkomst.

Graag ontmoeten wij ook jou op zaterdag 2 mei vanaf 13:30 uur (later binnenkomen mag natuurlijk altijd) in de nieuwbouw op ons sportpark Vermeerkwartier.

Met vriendelijke groet, namens het bestuur van CJVV, Zeger van Maanen en Bert van Plateringen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!