Sponsors

Stem op jouw CJVV clubheld

30 maart 2015 11:30


Vrijwilligers spelen een onmisbare rol in de amateursport en daarmee in de maatschappij, clubhelden zijn het! Hoogste tijd om die vrijwilligers in het zonnetje te zetten door middel van de Verkiezing Clubhelden van de amateursport! De verkiezing vindt plaats in iedere gemeente van Nederland.

<<<<<<<<<<<<<<<<< STEMMEN KAN HIER >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

De genomineerden binnen onze vereniging zijn in willekeurige volgorde:
  • Aral Dijksman
  • Arnoud van Slooten
  • Wim de Leu
Zij zijn genomineerd door 1 of meerdere clubgenoten en dat maakt het mogelijk om ook daadwerkelijk op ze te stemmen. Het is natuurlijk al geweldig dat zij genomineerd zijn, maar nu we er toch zijn.... Het zou geweldig zijn als jullie je stem willen uitbrengen op 1 van deze HELDEN binnen onze vereniging.

<<<<<<<<<<<<<<<<< STEMMEN KAN HIER >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Per gemeente wint er een clubheld met de beste gemiddelde waardering (wel minimaal 50 stemmen nodig) en een clubheld met de meeste stemmen. Ook clubhelden van kleinere clubs kunnen dus een titel winnen!

De verkiezing vindt plaats van 14 maart 2015 tot en met 26 april 2015 in iedere Nederlandse gemeente. Er zijn minimaal 50 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. Na 26 april worden naast de clubhelden die gemeentewinnaar zijn geworden ook de provinciale winnaars bekend gemaakt. Tijdens de Award Uitreiking ontvangen de provinciale winnaars een Award en maakt een vakjury bekend welke clubheld de landelijke winnaar is.

Prijzen voor clubhelden
1. Voor de gemeentewinnaars (beste waardering en meeste stemmen): Een oorkonde, een digitale uiting en een abonnement op het Algemeen Dagblad
2. Voor de provinciale winnaars: Een award tijdens de Award Uitreiking, een oorkonde en een digitale uiting
3. Voor de landelijke winnaar: € 25.000,- voor de club, de landelijke nummer 2 € 5.000,-, de landelijke nummer 3 € 1.000,-


Prijs voor stemmers
Iedereen die vanaf 14 maart 2015 stemt maakt kans op mooie prijzen zoals kaarten voor een wedstrijd van het Nederlands Elftal voor zijn of haar vereniging (25 kaarten).

<<<<<<<<<<<<<<<<< STEMMEN KAN HIER >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
NB; In de voorwaarden bij deze actie kun je lezen dat de organisatie zich het recht voorbehoud de persoonsgegevens die je afgeeft commercieel te gebruiken.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!