Sponsors

Gevraagd; Scheidsrechters voor schoolvoetbal toernooi!

11 maart 2015 16:45


Voor heel veel kinderen van de basisscholen in Amersfoort, is dit één van de jaarlijkse hoogtepunten, het Amersfoorts Schoolvoetbaltoernooi. Vele teams, zowel jongens als meisjes, school tegen school, klas tegen klas. Ze genieten met volle teugen.

Ook op de velden van CJVV vindt dit toernooi plaats. Op de woensdagmiddagen 18 maart, 25 maart, 1 april en 8 april, tussen 13.30 en 16.00 uur. De wedstrijdjes worden op halve velden gehouden. Achter de schermen wordt al druk aan de voorbereidingen gewerkt. Nu lopen de organisatoren tegen een ernstig probleem aan; Er zijn 16 scheidsrechters nodig, want er worden soms 8 wedstrijdjes tegelijk gespeeld.

Gun  de basisschoolkinderen een geweldig toernooi bij CJVV. Jij kunt voor hen het verschil maken door je NU op te geven als scheidsrechter. Daarmee maak jij het mogelijk dat vele kinderen kunnen genieten van voetbal en zich wellicht bij CJVV opgeven om ook te gaan voetballen. Geef je nu even op bij Arnoud; 06-38898604.

Doen jouw kinderen mee, heb je zelf ooit meegedaan of vind u het gewoon fijn de Amersfoortse kinderen een fantastisch toernooi te laten beleven, kom u dan alstublieft helpen. Niets is zo fijn als al die kids lekker te zien sporten en genieten.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!