Sponsors

Nieuwe serie vrijdagtrainingen gaat weer van start

2 maart 2015 0:00


Vrijdag 13 maart start bij CJVV de volgende serie van 10 techniek- en keeperstrainingen van De Voetbalschool. Dit is een organisatie met gediplomeerde trainers, die kinderen kunnen helpen met hun voetbalontwikkeling.

Tijdens deze trainingen krijgen de deelnemers training van professionele trainers, volgens de Total Soccer Method. Aan de trainingen van De Voetbalschool, waar AZ-trainer John van den Brom actief is als ambassadeur, wordt veel aandacht besteed aan een goede mix tussen leren en plezier. Ook keepers kunnen zich weer opgeven voor de Keeperschool, op de velden van Sportpark Emiclaer bij VVZA.

De tijden van de trainingen zijn op vrijdagmiddag van 16.00 tot 17.15 uur en/of 17.30 tot 18.45 uur. De data zijn 13, 20, 27 maart, 10, 17, 24 april, 1, 22, 29 mei en 12 juni.
Bij de open Voetbalschool bij CJVV zijn niet alleen kinderen van CJVV welkom, maar ook kinderen van andere verenigingen of kinderen die (nog) niet lid zijn van een club. Dus ook vriendjes of vriendinnetjes kunnen zich opgeven voor deze serie va n 10 trainingen.
Al meer dan 60 kinderen hebben zich opgegeven voor de trainingen van De Voetbalschool! Wil jij ook meedoen of meer informatie? Ga dan snel naar: 
http://devoetbalschool.nl/nl/voetbalscholen.

Let op: VOL = VOL! Er is maar een beperkt aantal plaatsen.

Trainers, leiders en alle andere geïnteresseerden zijn natuurlijk ook van harte welkom om een keer een kijkje te nemen bij de trainingen van De Voetbalschool!

We hopen jullie snel te zien op het CJVV sportcomplex bij de vrijdagtrainingen van De Voetbalschool.
Namens het team van CJVV en De Voetbalschool, Dennis Been, mobiel: 06-50963781

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!