Sponsors

Sponsor CJVV zonder dat je het iets kost

1 maart 2015 23:30


CJVV doet al enige tijd aan Social Sponsoring. Voor elke transactie bij een deelnemende webwinkel wordt een bedrag aan CJVV vergoed. Onlangs heeft zich weer een groot aantal gerenommeerde bedrijven bij het Social Sponsoring concept aangesloten. In totaal zijn er nu 52 bekende bedrijven die CJVV sponsoren bij elke aankoop die jij bij hen doet. Zo behoren bijvoorbeeld Zalando, Wehkamp, AH en KLM tot de deelnemers.

Kijk op de Social Sponsoring pagina voor een complete lijst van alle deelnemers.  

Tot voor kort moest je altijd via een link van Social Sponsoring gaan om te zorgen dat je met je aankoop CJVV sponsort. Best wel lastig, als je door rond te surfen net iets gevonden hebt. Je moet dan eerst terug naar de CJVV website om opnieuw bij de leverancier binnen te komen om het artikel opnieuw op te zoeken. Om dit probleem op te lossen is er nu een speciale Social Sponsoring Web App ontwikkeld. Die zorgt er voor dat jouw aankoop bij een deelnemer altijd automatisch wordt gelinkt aan CJVV. Je kunt dus direct je winkelwagentje vullen zonder dat je eerst via de speciale Social Sponsoring pagina op de CJVV website hoeft te surfen.   

Hiermee kunnen wij een geweldig bedrag voor de club bij elkaar sparen. Het enige wat je hoeft te doen is de Web App te installeren. Dat doe je door even op onderstaande link te klikken:
http://socialcheckpoint.org/webapp&lang=nl

Hierdoor kun jij snel het product van jouw keuze aanschaffen en zonder dat het je iets kost ontvangt CJVV voor elke aankoop gedaan bij één van de 52 deelnemende bedrijven een sponsorbedrag. Het kost je geen extra moeite of geld. 

Dus klik NU op de link!!! DOEN!!!     

NB; Afhankelijk van het type browser kun je één of enkele tussenstappen tegenkomen. Bij Chrome kies je bijvoorbeeld voor “toevoegen aan Chrome” (Add). Vervolgens verschijnt Het Social Sponsoring icoontje rechts bovenaan het scherm. Als je vervolgens op dit icoontje klikt kies je CJVV. Bij sommige browsers is deze keuze al automatisch voor je gemaakt.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!