Sponsors

Evert Landman vrijwilliger van het jaar 2015!

16 maart 2015 8:30


Op 20 maart 2015 bestaat onze club 95 jaar. Hoewel we in gedachten natuurlijk al bezig zijn met het 100-jarig bestaan, is ook het 95 jarig jubileum een mijlpaal die gevierd mag worden. Dat doen we o.a. ook met de jaarlijkse vrijwilligersavond die op 6 maart gehouden zal worden. Om als bestuur onze waardering voor de inzet van onze vrijwilligers tastbaar te maken, organiseren wij een feestelijke avond voor al onze vrijwilligers.

Lees nu het definitieve jury-rapport met natuurlijk de winnaar Evert Landman!

Vanaf 19:00 uur bent u welkom in ons clubgebouw. Thuis eten hoeft niet, want op het programma staat o.a. een heerlijke maaltijd.

  • 19:00 uur Welkom in ons Jan Hietkamp paviljoen
  • 19:30 uur Opening van het buffet, dat wordt verzorgd door het befaamde oosters restaurant Habibi, sponsor van het 5e. Ontdek de Arabische keuken, de wereld van 1001 smaken.
  • 20:30 uur Pubquiz o.l.v. Michiel Beumer en Robert Snijders, met mooie prijzen

Dat wordt dus een avond vol gezelligheid, plezier, hilarische vragen, met een biertje in de hand... Na de quiz is er tijdens de afterquiz-borrel nog volop gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Ook zal tijdens deze avond de winnaar van de FC Weilandprestatiebokaal 2015, de prijs voor de vrijwilliger van het jaar, bekend worden gemaakt. Zie onderstaand de genomineerden.

Wij stellen het zeer op prijs u en uw partner die avond te mogen begroeten. Hierbij nodigen wij u hartelijk uit dit festijn mee te maken. Het buffet is evenals de consumpties voor u als zeer gewaardeerde vrijwilliger en voor uw partner gratis.

In verband met de inkoop vinden we het prettig om te weten op hoeveel CJVV’ers we ongeveer kunnen rekenen. Dus als je komt, stuur even een berichtje naar mailadres freek.vanslooten@kpnmail.nl. Vermeld s.v.p. daarbij of je met of zonder partner komt.

Namens het bestuur, Peter Coenen

Nominaties FC Weiland Prestatiebokaal- 2015

Op de CJVV-Vrijwilligersavond op vrijdag 6 maart a.s. zal de winnaar van de FC Weiland Prestatiebokaal 2015 bekend gemaakt worden. Of populairder gezegd: “Wie wordt de vrijwilliger van het Jaar in 2015”? De zeer deskundige jury is dit jaar tot vier nominaties gekomen. Vier vertegenwoordigers van de vele trouwe vrijwilligers die bij onze club actief zijn, vier kanjers zonder wie een voetbalclub als CJVV niet zou kunnen bestaan. De uiteindelijke winnaar zal dus op de Vrijwilligersavond bekend gemaakt worden. Wij stellen de genomineerden van 2015 aan u voor:

In de categorie  “CJVV en Sociale aspecten”: Henk Jan Bus

Henk Jan begon enkele jaren geleden met de kaboutertraining op de zaterdagmorgen. Al snel toonde hij zich betrokken bij de club en nam zitting in het jeugdbestuur. Naast het indelen van de niet-selectieteams houdt hij zich vooral bezig met de sociale kant van het voetbal. In hem schuilt van nature een “conflictoplosser”. Hij houdt de jeugd graag op het goede pad en is bijzonder prettig in de omgang. De baan Manager Sociale aspecten is hem op het lijf geschreven. 


In de categorie “Dienstbaar en liefst op de achtergrond”: Hans Arler

Al in de tijd van Dirk Tolboom was hij wekelijks een onmisbare hulp bij het ophangen van de netten en opruimen van de velden. Toen Dirk zijn werkzaamheden helaas moest beëindigen was hij vele jaren behulpzaam bij het klaarmaken en onderhouden van de velden en doelen, het jaarlijks uitzetten van de lijnen, plaatsen van doelnetten enz. Daarnaast is hij jaarlijks paraat bij diverse kluswerkzaamheden. Hij was enkele jaren vaste grensrechter van selectieteams en is dit jaar leider van het derde. Hans is zo’n onmisbare schakel die er voor zorgt dat alles op zaterdag geregeld is. En dat al jaren lang, op zijn eigen bescheiden manier, lekker op de achtergrond.

 

In de categorie “Dienstbaar en graag op de voorgrond”:  Evert Landman

Evert is in het verleden al 2 keer eerder voorgedragen, maar in een vereniging als CJVV, met elk jaar weer zoveel geweldige vrijwilligers, is een nominatie (of in dit geval dus 3) totaal geen garantie voor het winnen van de Bokaal. De oudere jongeren bij onze club herinneren hem als leider van het 2e elftal, grensrechter, oud-speler en zijn vele werkzaamheden als klusjesman op Nimmerdor. Ook op onze nieuwe locatie heeft hij zich laten gelden, zoals de fabricage en montage van het Club van 100-bord en de oprijplaat naar ons terras. Daarnaast is hij vele jaren trouw medewerker en opbouwer bij de jaarlijkse Winterbosloop, is zowel KNVB- als clubscheidsrechter en is tegenwoordig elke maandagmorgen present om de kantine schoon te maken. Tijdens het AVK in 2014 was Evert dagelijks paraat bij de ontvangst en begeleiding van de dienstdoende scheidsrechters.


In de categorie “Ook  àchter de bar aanspeelbaar”: Hans Visscher

Start als actief voetballer bij CJVV 6  het liefst in de basis en speelt ook in de derde helft nog graag een rol van betekenis. Als vrijwilliger zagen we hem al een aantal jaren trouw zijn bardiensten draaien. Vorig jaar leerden we hem op een geheel andere manier kennen: als voorzitter van de organisatie van het zo succesvolle Amersfoorts Voetbalkampioenschap bij CJVV. Toonde zich crisisbestendig en organisatorisch sterk op de momenten dat de druk het hoogst was. Op dit moment geeft hij leiding aan een werkgroep die zich als doel gesteld heeft de kantine te “upgraden”: het moet gezelliger, iedereen moet zich er welkom en thuis voelen!

Lees nu het definitieve jury-rapport met natuurlijk de winnaar Evert Landman!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!