Sponsors

CJVV 55+ senioren ontmoeting op 21 februari 2015

3 februari 2015 18:30


Eind november vond de eerste ontmoeting voor CJVV senioren plaats. Dit bleek een groot succes, vele Ouwe Trouwe CJVV’ers hadden een gezellige middag rond de wedstrijd van ons eerste. Nu staat de volgende ontmoeting al weer gepland; zaterdag 21 februari, voor, tijdens en na de wedstrijd van CJVV 1 tegen vv ’t Vliegdorp uit Soesterberg.

Doel van deze middag is onveranderd; de onderlinge band tussen al die oudere mensen met een geel/zwart hart weer eens wat aan te halen. Gezellig elkaar ontmoeten, bij te praten, ouwe koeien uit de sloot te halen en natuurlijk sterke verhalen vertellen over hoe het vroeger was. Niet in de drukke kantine natuurlijk, maar in de nieuwbouw, die een prachtig uitzicht over het hoofdveld biedt. Een ambiance waarvan we zeker weten dat die door onze meeste senioren zeer op prijs wordt gesteld.

Onze hoofdtrainer Jakob Melessen heeft toegezegd om ca. 13:45 uur voor de aanwezigen een toelichting te zullen geven rond opstelling en wedstrijdplan. Hij zal hiervoor de flip-over van de wedstrijdbespreking meenemen. Hij staat uiteraard open voor vragen.

Alle CJVV senioren van 55 jaar en ouder worden ook per mail uitgenodigd. Maar er zijn CJVV’ers die wij niet kunnen bereiken omdat (e-mail) adres onbekend is. Dus ken jij bijvoorbeeld een CJVV’er die al jaren uit beeld is en destijds een trouwe supporter van CJVV was, maak hem attent op deze gezellige bijeenkomst.

Graag ontmoeten wij vele 55+ CJVV’ers op zaterdag 21 februari vanaf 13:30 uur (later binnenkomen mag natuurlijk altijd) in de nieuwbouw op ons sportpark Vermeerkwartier.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!