Sponsors

Jakob Melessen ook volgend seizoen hoofdtrainer CJVV

5 januari 2015 11:45


Tijdens onze traditionele Nieuwjaarsreceptie in het Jan Hietkamppaviljoen kon de kersverse voorzitter Peter Coenen mededelen dat ook in het seizoen 2015/2016 Jacob Melessen de trainer van de hoofdmacht van CJVV zal zijn. De oefenmeester trad begin van het seizoen 2013/2014 aan als trainer/coach van het tweede team. In het begin van de 2e seizoenshelft werd hij trainer van CJVV 1. Zowel trainer als club besloten deze samenwerking te verlengen met een 3e jaar. “CJVV is een fijne vereniging. De samenwerking is uitstekend. Korte lijnen en duidelijke communicatie”. Aldus verklaart Melessen zijn beslissing om door te gaan bij CJVV.

De 57 jarige Melessen, projectmanager bij UPC, heeft een lange staat van dienst. Als speler debuteerde hij reeds op jonge leeftijd in het eerste team van 1e klasser GRC in Groningen. Daarna kwam hij uit voor het Nederlands Militair elftal, SC Amersfoort en AFC Quick. Als trainer was hij o.a. verbonden aan Hoogland, NSC, Scherpenzeel en Spakenburg. “Ik had altijd al belangstelling voor CJVV. Die belangstelling kwam denk ik door de positieve uitstraling van de club. Als ik hier als toeschouwer rond liep proefde ik een goede sfeer”. Over zijn selectie zegt hij “Een jonge talentvolle spelersgroep. Bovendien een heel fijne staf om mee samen te werken.” Dat CJVV een ambitieuze vereniging is, die haar zinnen al enige tijd heeft gezet op een positie als stabiele 2e klasser is hem uiteraard bekend. “Mijn doel blijft promoveren, met acceptabel voetbal en een goede sfeer. We kunnen doorgroeien, maar dan zal er versterking bij moeten komen zodat de selectie wat breder wordt met meer concurrentie”.

Daarnaast werkt de trainer aan de plaats van  het eerst team in de vereniging. “Het eerste is het vlaggenschip van de club. Dat betekent dat we met de A selectie midden in de vereniging moeten staan, dat we de jeugd moeten inspireren en trots maken bij CJVV te spelen”.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!