Sponsors

Sinterklaas brengt cadeaus voor de kabouters en voor CJVV

18 november 2014 16:00


Het was waterkoud afgelopen zaterdag 15 november. Maar de kids van de CJVV kabouters lieten zich niet afschrikken. Om 8:00 uur in de ochtend stonden ze op het veld te trappelen om met hun wekelijkse training te beginnen. Prachtig gezicht, die kleine mannetjes die plezier hebben met voetbal. Dat plezier zorgt ervoor dat ze kun stinkende best doen om vrienden te worden met die o zo grote voetbal. Onder leiding van hun trainers zijn ze geconcentreerd met de oefeningen bezig.

Maar dan plotseling is de aandacht helemaal weg. Met open mond van verbazing zien ze ineens niemand minder dan Sinterklaas het veld op komen. En hij niet alleen, hij wordt ook nog begeleid door een heleboel Pieten. Pepernoten en snoep vinden gretig aftrek, ook al is het nog zo vroeg in de ochtend. Sinterklaas, die overigens de bril van hoofdtrainer Jacob Melessen geleend lijkt te hebben, geniet met volle teugen. De Pieten deden dapper mee met de training, maar konden er niet veel van……

Sint komt natuurlijk nooit met lege handen. Het hoogtepunt vormde dan ook een hele stapel met cadeaus voor de kids. Wie er op de zaterdagochtend komt kijken ziet dat er verschillende shirts gedragen worden, maar niet het mooie geel van CJVV. En hier heeft Sinterklaas een eind aan gemaakt door aan alle kabouters een echt CJVV voetbal shirt te geven! De kabouters mochten de rest van de training in hun nieuwe shirt spelen. Vanaf nu kunnen dus ook de kabouters in het geel trainen. Hartelijk bedankt Sinterklaas!

Dit was niet het enige wat Sinterklaas kwam brengen. Iedereen kon duidelijk zien dat er een sponsornaam op de shirtjes stond. En niet zomaar een naam, maar een heel bzzzondere naam. Arjan Delhaas, jeugdtrainer bij CJVV, was vandaag dan ook met nog een andere pet op aanwezig. Hij werkt namelijk bij Bzzzonder. Hij vond het dan ook geweldig dat hij namens Bzzzonder de shirtjes aan zijn eigen club kon aanbieden. De afdelingen kabouters en CJVV World League kids worden vanaf nu gesponsord door Bzzzonder. Het zou de kinderen natuurlijk worst zijn, maar wij als CJVV zijn heel blij dat Bzzzonder zich wil verbinden aan deze groepen aller jongste CJVV-jeugd! Een geweldig cadeau van Sinterklaas aan CJVV. Wij hopen dat dit het begin is van een duurzame en voor beiden vruchtbare samenwerking. Vanaf nu is Bzzzonder niet meer alleen in onze gebouwen actief, maar is zij ook op het veld duidelijk zichtbaar.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!