Sponsors

CJVV 55+ senioren ontmoeting op 29 november

22 november 2014 7:30


Voor, tijdens en na de wedstrijd van CJVV 1 tegen DVSU uit Utrecht wordt er een leuke bijeenkomst gehouden voor alle Ouwe Trouwe CJVV’ers van 55 jaar en ouder. Doel van deze middag is de onderlinge band tussen al die oudere mensen met een geel/zwart hart weer eens wat aan te halen. Gezellig elkaar ontmoeten, bij te praten, ouwe koeien uit de sloot te halen en natuurlijk sterke verhalen vertellen over hoe het vroeger was. Niet in de drukke kantine natuurlijk, maar in de nieuwbouw, die een prachtig uitzicht over het hoofdveld biedt. Een ambiance waarvan we zeker weten dat die door onze meeste senioren zeer op prijs wordt gesteld. Er wordt een hapje en een drankje aangeboden door het bestuur van CJVV.

Daarnaast heeft hoofdtrainer Jacob Melessen toegezegd om ca. 13:45 uur voor de aanwezigen een toelichting te zullen geven rond opstelling en wedstrijdplan. Hij zal hiervoor de flip-over van de wedstrijdbespreking meenemen. Hij staat uiteraard open voor vragen.

Alle CJVV senioren van 55 jaar en ouder worden per mail of post uitgenodigd. Maar er zijn CJVV’ers die wij niet kunnen bereiken omdat (e-mail) adres onbekend is. Dus ken jij bijvoorbeeld een CJVV’er die al jaren uit beeld is en destijds een trouwe supporter van CJVV was, maak hem attent op deze gezellige bijeenkomst.

Graag ontmoeten wij als initiatiefnemers Zeger van Maanen en Bert van Plateringen vele 55+ CJVV’ers op zaterdag 29 november vanaf 13:30 uur (later binnenkomen mag natuurlijk altijd) in de nieuwbouw op ons sportpark Vermeerkwartier.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!