Sponsors

Wedstrijdverslagen van CJVV seniorenteams op de website

2 november 2014 22:00


Sinds enige tijd worden er wedstrijdverslagen van CJVV 1 op de website geplaatst. Dit is een zeer groot succes geworden. Hoewel Emiel pas vanaf de start van de competitie verslagen schrijft, tellen we nu reeds meer dan 800 hits per maand voor de verslagenpagina. Voorwaar, een felicitatie voor de pennenvruchten van Emiel. Gefeliciteerd!!!

Nu is ook Peter Reitsma met verslagen van CJVV 2 en van Jong CJVV begonnen. Kijk op zijn pagina;

Teams » Senioren » 2e » Wedstrijdverslagen (of de link http://www.cjvv.nl/908/wedstrijdverslagen/?sznid=5)

Maar niet alleen deze teams hebben de mogelijkheid wedstrijdverslagen op de CJVV website te posten. Alle seniorenteams kunnen dit doen. Leuk voor je teammate om te lezen  over die glorieuze actie die helemaal de mist in ging, of die centrale verdediger die zeer atletisch volledig over de bal heen maait en meer van die geweldige spelmomenten. Ook van de 3e helft, waarin je veel hoort wat misschien wel de moeite waard is. Kortom, zet je zaterdagse voetbalbelevenissen op de CJVV website en laat je teamgenoten mee genieten van jouw schrijverskunsten. 

Vraag even een account account aan bij G.vanAssen@afas.nl en je kunt aan de gang. Veel plezier met deze leuke tool van CJVV.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!