Sponsors

“Jong”, het beloften team van CJVV

16 oktober 2014 9:00


Het beloften team van CJVV bestaat uit spelers van max. 23 jaar en jonger. De term “Beloftes” komt een beetje uit het wielrennen, daar ook wel “Espoirs” genoemd. Deze “CJVV Espoirs” nemen weer deel aan een competitie met 5 andere verenigingen; vv Kampong (Utrecht), SVL (Langbroek), Advendo (Ederveen), Valleivogels (Scherpenzeel) en FC de Blit (de Bilt).

Elke maand een wedstrijd op dinsdagavond. Er zijn voor dit seizoen 20 spelers opgenomen in de groep, allemaal uit de A en B selectie. T.z.t. komen hier nog 3 B-junioren uit de jeugd bij. Per wedstrijd selecteren we weer 15 spelers van deze lijst. De oudste spelers zijn van de lichting Paul Versteeg, Matthijs Nieman, Marnix Munnike en Gijs Pols. De tussengroep bestaat uit 2e jaars senioren zoals Steven Kluifhout, David Blom, Joas de Bijl, Salim Agir. Hierbij gevoegd zijn de”jonge honden”, de 1e jaars senioren. Dat zijn er veel, dus we kunnen voorlopig nog wel even vooruit. Het is een mooie mix van talentvolle jonge spelers. De volledige lijst en programma staat elders op de CJVV website.

Gisteravond zijn we gestart tegen vv Kampong, meteen een zware tegenstander. Vorig jaar waren zij wel de sterkste van de 6 ploegen. De doelstellingen liggen voornamelijk in de uitvoering en het verbeteren van het teamspel. Resultaat en eindstanden zijn daar aan ondergeschikt. Maar winnen en verliezen is natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van het spel en we merken aan deze groep dat de wil om te winnen echt wel aanwezig is!! Het werd een hele leuke wedstrijd tegen Kampong. Waarbij Kampong de 1e helft de bovenliggende partij was (ruststand 2-0). De 2e helft was CJVV de betere en we wisten veel kansen of bijna kansen te creëren. Het afwerken was een probleem of de laatste pass was net niet goed en daardoor bleef de schade voor Kampong beperkt. Als we het hoofd iets koeler hadden kunnen houden voor het doel, dan was een eindstand van 3-4 zeker mogelijk geweest. En er zaten aan onze kant een aantal mooie, hoopgevende, aanvallen bij. Gezien de sterkte van de tegenstander  was dit een goed teken voor ons. Uiteindelijk trok Kampong toch de winst naar zich toe (eindstand 3-1), in een aantrekkelijke wedstrijd, met een hoog tempo en een avontuurlijk jong- CJVV!!

Wedstrijdprogramma:

1.            Di. 14/10/’14      jong Kampong – jong Cjvv          20.30 uur

2.            Di. 11/11/’14      jong Cjvv – jong Svl                        20.00 uur

3.            Di. 16/12/’14       jong Fc de Bilt    -  jong Cjvv       20.00 uur

4.            Di. 10/2/’15        jong Cjvv – jong Valleivogels     20.00 uur

5.            Di. 10/3/’15        jong Cjvv – jong Advendo           20.00 uur

 

Maarten Storm/Peter Reitsma

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!