Sponsors

CJVV trakteert scheidsrechters op gebak

13 oktober 2014 8:45


Afgelopen zaterdag werden er bij CJVV 26 wedstrijden gespeeld. De laatste wedstrijd begon pas rond 16:00 uur. Elke wedstrijd werd geleid door een scheidsrechter. Daar zal niemand verwonderd van opkijken, want dat is de normale gang van zaken. Toch is dat helemaal niet zo normaal. Scheidsrechterscoördinator Arnoud van Slooten verzet bij CJVV elke week bergen werk om op elke wedstrijd een scheidsrechter te krijgen. Dankzij een geweldig team toegewijde arbiters lukt hem dat ook vrijwel altijd.

Reden genoeg om deze geweldige clubmensen eens extra in het zonnetje te zetten. Zij zorgen er immers voor dat er elke zaterdag meer dan 50 teams, dat is zo’n 600 sporters, plezier aan voetbal kunnen hebben.

Bij CJVV werden alle scheidsrechters afgelopen zaterdag getrakteerd op een heerlijk stuk gebak. Hierbij sloot CJVV aan bij een KNVB initiatief. Van zaterdag 4 tot en met zondag 12 oktober 2014 was het namelijk de “Week van de Scheidsrechter”. Want de bijna 30.000 scheidsrechters in ons land maken het mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! De KNVB bedankt scheidsrechters onder andere door hen een persoonlijk presentje toe te sturen. Daarnaast zullen Betaald Voetbal-scheidsrechters workshop geven aan twintig amateurscheidsrechters van ARAG Fair Play gecertificeerde verenigingen. Arnoud van Slooten werkt ook hard aan een certificering voor CJVV.

Zo doen wij zelf er ook veel aan om haar scheidsrechterskorps enthousiast te houden. Regelmatig vinden er scheidsrechtersbijeenkomsten plaats, vaak met een landelijk bekende gastspreker. Zo was er op donderdagavond 2 oktober in ons Jan Hietkamp paviljoen een avond met oud topscheidsrechter Rob Overkleeft. Organisator Arnoud van Slooten zegt “We hebben deze cursus naar CJVV weten te halen omdat hier veel vraag naar is. Daarnaast willen we onze scheids- en grensrechters voortdurend voeden met kennis om de wedstrijden zo goed mogelijk te leiden. Zo zijn we voortdurend op zoek naar leuke en nuttige avonden voor onze arbiters”. Blijf daarom alle scheidsrechtersnieuws volgen op de CJVV website!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!