Sponsors

Elke week een verslag van CJVV 1 op de site!

18 september 2014 20:45


Natuurlijk wil ook jij op zaterdag zo snel mogelijk weten hoe het eerste heeft gespeeld. Uiteraard hopen we allemaal dat ons vlaggenschip gewonnen heeft. Dan is het helemaal leuk te weten hoe ze gespeeld hebben, wie de doelpunten hebben gemaakt, hoe de wedstrijd is verlopen enz.

Vanaf nu kan aan deze behoefte worden voldaan. Al snel na een wedstrijd is het verslag van CJVV 1 op onze website terug te vinden. Emiel Jacob heeft het op zich genomen van elke wedstrijd, uit of thuis, een verslag te maken, compleet met opstelling, doelpuntenmakers, wedstrijdverloop e.d. Allemaal snel terug te vinden op jouw favoriete website.

Om het helemaal makkelijk te maken hebben we op de homepage in het blokje “Beleef het mee bij CJVVeen linkje opgenomen. Je vind dit blok gelijk onder de Headlines. In dit blok ook andere informatie over CJVV 1, zoals eerstvolgende wedstrijd, aanvangstijd e.d. Wanneer je de link wedstrijdverslagen activeert kom je op een pagina waarop de aanhef van het verslag van de laatste wedstrijd staat, maar je kunt hier desgewenst ook doorklikken naar verslagen van eerder gespeelde wedstrijden.

Dus check elk weekend even het laatste wedstrijdverslag van CJVV. Dank aan Emiel Jacobs voor deze prachtige service.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!