Sponsors

De bal gaat weer rollen!

5 september 2014 13:45


Morgen, zaterdag 5 september 2014 14:30 uur, treedt CJVV 1 voor de seizoensopening aan in Driebergen, tegen de club met die naam. Wij wensen onze geel/zwarte leeuwen veel succes.

CJVV-ers,

Het voetbalseizoen 2014-2015 staat voor de deur. De voorbereidingen zijn nog in volle gang. Er wordt met overtuiging getraind en gesproken met elkaar en de laatste gaten worden gevuld. Er is hard gewerkt door de mensen van de gebouwen, de materialen, de kleding, de kantine, de scheidsrechters, de leiders en de trainers. Kortom de mensen van de CJVV organisatie zijn druk doende geweest om iedereen goed aan de start te laten komen. Het ging niet zonder slag of stoot. Er is discussie over de indeling van de teams en vooral ook over het tijdstip van bekend maken. En over het vinden leiders en trainers is nog steeds contact om dit goed te realiseren. Voor het Jeugdbestuur van CJVV is dit een intensieve periode om de organisatie rond te maken.

Talenten van de jeugd, de G, de damesteams, en toppers van 1 tot met 10, namens het bestuur van CJVV wens ik jullie een seizoen met veel overwinningen en plezier, veel doelpunten en prachtige saves om het over de assists en de slidings nog maar niet te hebben.

We spreken elkaar op ons voetbalpark en in ons Jan Hietkamppaviljoen. Voetbal en ontmoeten!

Peter Coenen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!