Sponsors

Noodoproep; Er wordt op jou gewacht…..

3 september 2014 15:15


De voetbellers en voetballertjes, de meiden en dames, ze staan klaar om de kunstwei van CJVV in te gaan. Vol verwachting verlangen ze naar het eerste balcontact in wedstrijdverband. Hier hebben ze een hele lange zomer naar verlangd; weer plezier maken met het voetbalspel bij CJVV.

Maar dat kan niet zonder jou! Er wordt op jou gewacht om te kunnen voetballen. Waarom? Op het laatste moment hebben enkele trainers zich helaas terug getrokken, zodat er voor de B3 en Meiden C geen trainer is. Wie o wie wil deze 2 teams helpen door hen te trainen? Kan ook in deeltijd, afwisselend met 2 trainers. Maar help deze teams alsjeblieft door hen te trainen. Als je denkt dat je daar te weinig kennis voor hebt, de technische commissie van CJVV wil je graag op allerlei manieren ondersteunen.

Bij de scheidsrechters hebben we echt een heel groot probleem. We zijn vooral op zoek naar scheidsrechters die oudere junioren en Senioren kunnen en willen fluiten. We gaan het toch niet meemaken dat we deze teams niet kunnen laten voetballen omdat we geen scheidsrechters hebben? Jij kunt het veerschil voor hen maken!

Waarom je dit zou moeten doen?

  1. Omdat het heel erg leuk is. Je zult merken hoeveel ontspanning je krijgt van lekker buiten voetbal mogelijk te maken.
  2. Omdat jij het versschil kunt maken voor jongeren die graag willen voetballen, maar straks aan de kant moeten blijven staan bij gebrek aan leiding.
  3. Omdat jij natuurlijk ook graag wat terug wil doen voor jouw vereniging die het destijds ook voor jou mogelijk maakte te kunnen voetballen.

Meld je daarom aan om het verschil te maken voor jonge mensen, bij


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!