Sponsors

GEZOCHT! Figuranten voor ZAPP TV-serie Verborgen Verhalen

1 september 2014 21:15


De EO serie “Verborgen verhalen” die op ZAPP wordt uitgezonden, is op zoek naar jeugdige voetbal figuranten voor een nieuw seizoen 'Verborgen Verhalen'. Daarom benaderde het productiehuis CJVV, omdat wij vele jeugdvoetballers hebben die vast wel als figurant op de TV willen komen

Voor de opnames van een nieuw seizoen “Verborgen Verhalen” van de EO, zijn ze op zoek naar voetballers tussen de 14 en 18 jaar. Ze gaan 8 afleveringen van 15 minuten opnemen. Elke aflevering is een stand alone verhaal, waarin een maatschappelijke kwestie onder jongeren verteld wordt.

De aflevering waarvoor zij voetballers voor zoeken zal opgenomen worden in de regio Hilversum en in het verhaal spelen wij een voetbal toernooi na. De opnames zijn tussen 24 september en 05 oktober 2014 in de omgeving van Hilversum, waarbij we vooral in de weekenden naar figuranten op zoek zijn.

Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen en heb je toestemming van je ouders, stuur dan een email naar figuratie@bingfilm.tv met daarin je naam, leeftijd, woonplaats, voetbalclub en elftal, telefoonnummer, beschikbaarheid en een recente foto.

Wellicht tot snel op de set!

Alle voorgaande seizoenen kun je hier bekijken.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!