CJVV sportpark klaar voor AVK - CJVV

Sponsors

CJVV sportpark klaar voor AVK

6 augustus 2014 19:30


Nog slechts enkele dagen, dan start op zaterdag 9 augustus het Amersfoorts Voetbal Kampioenschap. Er worden over de hele week ongeveer 5.000 toeschouwers op ons sportpark verwacht. In totaal worden er 18 wedstrijden tussen Amersfoortse clubs gespeeld. Kortom, een enorm evenement en een geweldige uitdaging voor CJVV als ontvangende club.

Wim de Leu zag dat er nog heel wat aan onze accommodatie moet gebeuren, voordat we er ook werkelijk klaar voor zijn. Want zeg nou zelf, een doel zonder netten, dat voetbalt toch niet lekker? Daarom rekruteerde Wim voor zaterdag 2 en maandag 4 augustus klusploegen die het CJVV sportpark AVK-proof zouden gaan maken. Grote blikvanger is natuurlijk onze nieuwe tribune met allemaal zwarte stoeltjes, met in het geel daarin onze clubnaam. Deze fraaie tribune is een geschenk van onze onvolprezen Club van 100! Heel veel dank mannen!!!!!

 Wim heeft het volgende verslag gemaakt;

Zaterdag was top! Zo´n 25 mannen en vrouwen aan de klus en we hebben de hele lijst afgewerkt. De kantine en keuken zijn nog nooit zo schoon geweest en de ramen kun je zo doorheen kijken, tenminste, vanaf de binnenkant. Geweldig en op dat gebied zijn we klaar voor het AVK. Ook de velden en kleedkamers kunnen de Amersfoortse topteams in puike conditie ontvangen. De kleedkamers zijn geschilderd, op veld 2 en 3 hangen de netten weer en op veld 4 hebben we zelfs compleet nieuwe netten gemonteerd. De dugouts zijn zo veel mogelijk hufterproof gemaakt. De afwatering van ons terras is weer helemaal 100% en de hogedrukspuiters hebben alles blinkend schoongespoten. De lunch was geweldig verzorgd, hulde aan Evert en vooral Roely! Na afloop was het nog best lang en zeker gezellig naborrelen.

Voor maandag hadden we ook werkzaamheden gepland, namelijk het monteren van de nieuwe tribunestoeltjes. Ook hier was weer een topteam gevormd. Wat een planning allemaal! Het liep weer als een speer. De mensen van CJVV begonnen om 09.00 uur en de gewezen ambtenaren van de Cv100 meldden zich om 09.30 uur. Maar dit kon de pret niet drukken en om 12.00 uur zaten de stoeltjes er al op. En toen moesten er weer wat af, werd nog eens het uitgetekende ontwerp bekeken, hier zwart stoeltje weg, daar eentje bij en uiteindelijk zit het zoals het nu zit! Op de foto met de kritische blikken zien we de C nog met rechte hoeken, later is dat wat aangepast. Het resultaat mag gezien worden, wat een upgrade van onze accommodatie. Ik vind het in elk geval prachtig! Na afloop hebben we met zijn allen nog van alles opgeruimd en schoongemaakt, wat vlaggen vervangen, een biertje gedronken en de deur in het slot gegooid.

Iedereen die heeft meegedaan weer bedankt, het was gezellig, maar vooral ontzettend nuttig en nodig. Tot een volgende keer.

En wie nog mee wil helpen vrijdagavond met 2 tenten opzetten t.b.v. het AVK is van harte welkom, hebben nu nog te weinig mensen daarvoor. Laat me even weten. Aanvang 19.00 uur.Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!