Sponsors

Binnenkort CJVV Club TV?

28 juli 2014 9:30


In veel voetbalkantines kun je ze zien hangen, grote schermen waarop je de uitslagen, rangen en standen kunt volgen. Maar ook clubnieuws en tal van andere clubgerelateerde zaken. Club TV, of narrowcasting, is een prachtig middel om snel en effectief clubinformatie te kunnen delen.

Bij CJVV bestaan uitgewerkte plannen om ook met narrowcasting te starten. Het zou geweldig zijn om in de kantine continu de laatste wedstrijdinformatie en het recente clubnieuws te kunnen volgen. En beneden bij het wedstrijdsecretariaat bijvoorbeeld een scherm met welkom, veldindelingen, clubregels enz. De plannen zijn uitgewerkt en liggen nu klaar om uitgerold te worden. Nu “alleen” de financiering nog. De sponsorcommissie zet zich hiervoor in. Er kan namelijk advertentieruimte worden verkocht.


Maar we kunnen er ook samen wat aan doen, zonder dat het ons iets kost. Via de CJVV-website kan op de homepage worden doorgeklikt naar de pagina “Sponsormeter”. Hier vind je de logo’s van verschillende grote bedrijven. Wanneer je bijvoorbeeld van plan was iets bij Wehkamp te bestellen, kun je dat doen via het Wehkamp logo op onze sponsormeter pagina. Voor elke transactie krijgt CJVV een bedrag. Alle opbrengsten gaan in de pot voor de CJVV Club TV.


Hoeveel we nodig hebben? Een mooi groot scherm kost ca. € 600. Zouden we dat bijvoorbeeld met onze actie sponsormeter kunnen opbrengen? Dat zou geweldig zijn. Dus doe mee, plaats je aankopen via de CJVV website.

Directe link naar de Sponsormeter pagina; http://www.cjvv.nl/1109/sponsormeter/

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!