Sponsors

Jaap Hoogendoorn nieuw bestuurslid sponsorzaken

15 juli 2014 7:45


Per 9 juli is Jaap Hoogendoorn aangetreden als bestuurslid sponsorzaken. Hij zal zich in die functie gaan bezighouden met het onderhouden van het bestaande sponsornetwerk van CJVV en de werving van nieuwe sponsors en adverteerders.

Hij vult de vacature in die is ontstaan door het aftreden van Jacqueline Bronsema tijdens de ledenvergadering in december 2013. Omdat op dat moment nog geen opvolger voorgesteld kon worden, machtigden de leden het bestuur om zelf in de vacature te voorzien.

Jaap is 60 jaar oud, geboren en getogen in Amersfoort en al meer dan 20 jaar lid van CJVV. Zijn voetbalcarrière was van korte duur. Toen na drie maanden zijn talenten nog niet waren opgemerkt, is hij gestopt als speler. In 1991 heeft Jaap zich weer aangemeld als lid toen hij leider werd van het 4e elftal. Daarnaast heeft hij zich ingezet voor CJVV als organisator van de bosloop, het G-toernooi en het maandelijkse klaverjassen.

Jaap is als business unit manager werkzaam bij IT bedrijf Centric. Hij houdt zich daar vooral bezig met de verkoop en inkoop van infrastructuren.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!