Sponsors

[Oefenwedstrijd] CJVV G1 - CJVV 1 (6-6)

12 juni 2014 11:00


Op dinsdag 13 mei was het dan zover. De hoofdmacht van CJVV trad aan tegen de toppers van de G-afdeling.

De wedstrijd begon tegen de G1. Na enkele minuten namen de jongens van de selectie al de leiding in de wedstrijd. Dit zou een ongelijke strijd voor onze jongens gaan worden. Na vijf minuten werden stapsgewijs de jongens van de G2 ingebracht, zodat er een gelijkwaardige partij ontstond. De gelijkmaker werd al snel gemaakt. Met een veldverhouding van 11 spelers tegen 26 spelers werd de vrije man makkelijk gevonden en namen de jongens van de G de wedstrijd over. Dit werd niet gepikt door de selectie en er werd een tandje bijgeschakeld. De 2-2 viel vrij snel. Na een tijdje in evenwicht te zijn geweest pakte de selectie de leiding weer in de wedstrijd. Dit doelpunt werd uitbundig gevierd. De buit was echter nog lang niet binnen. De 3-3 kwam eraan en de G-mannen gingen erop en erover. Helaas kwam ook daarna weer de gelijkmaker, zodat het een echte kraker werd! Een paar minuten voor tijd stond de G voor met 6-5. Dit was natuurlijk niet iets voor de hoofdmacht om mee thuis te komen. Met een mooi slotoffensief konden zij er nog een gelijkspel uitslepen.

Na afloop van de wedstrijd vertelde een van de spelers van het eerste, dat ze maar mooi gelijk hadden gespeeld tegen de kampioenen. Wie kan dat nog meer zeggen!
Het was een heel geslaagd evenement, wat in de kantine gezellig werd nabesproken onder het genot van een lekker drankje! Zeker voor herhaling vatbaar.

De leiders

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!