Sponsors

Koninklijk optreden van CJVV talentjes

10 juni 2014 8:00


Afgelopen vrijdag 6 juni 2014 werd het nieuwe Meander Medisch Centrum officieel geopend. Voor de openingshandeling werd HKH Prinses Margriet uitgenodigd. Maar voor het zover was, werd er eerst voor talrijke hoogwaardigheidsbekleders een programma opgevoerd. Een twaalftal cultureel/maatschappelijke organisaties mocht zich in een defilé aan de Prinses presenteren. CJVV ontbrak hier natuurlijk niet. Gewapend met geel/zwarte vlaggen paradeerden 5 CJVV talenten voor 1.000 mensen publiek en genodigden. Ze oogstten veel applaus…..

Op zaterdag 7 juni mocht de Amersfoortse bevolking door middel van een Open Dag bezit nemen van het nieuwe hospitaal. Hiervoor hadden zich zo’n 8.000 mensen ingeschreven. De rondleiding door het ziekenhuis eindigde in het park aan de achterkant. Hier was het een drukte van belang. Talrijke organisaties presenteerden zich. Van de reddingsbrigade via de volksdansvereniging tot de poppendokter. Ook hier ontbrak CJVV niet. De hele dag was het druk met onze CJVV stand als blikvanger. Niels van Schooneveld gaf met 5 VA-spelers op een panna-veldje voetbalclinics. Bezoekers konden hieraan deelnemen. Hiervan werd druk gebruik gemaakt.

Kortom, het waren 2 fantastische dagen waarop we CJVV weer eens volop en positief in de schijnwerpers konden plaatsen. Dank aan allen die hebben meegewerkt.

NB; Zie voor een uitgebreid sfeerverslag het nieuwe nummer van ons clubblad Op de Stip.

Hierbij de film van de opening van Meander Medisch Centrum

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!