Sponsors

4-2 overwinning op Huizen voldoende voor CJVV 3 om te promoveren naar 1ste klasse

5 juni 2014 10:00


Huizen 3 heeft vanmorgen helaas laten weten dat ze zaterdag niet naar CJVV zullen komen. Daarmee gaat de wedstrijd dus niet door en is het 3e gepromoveerd naar de reserve 1e klasse! Waarschijnlijk zal het 3e zaterdag rond 12.00 uur 'gehuldigd' worden.

Onder inspirerende leiding van trainer Piet Struijk en leider Emiel Jacob is CJVV 3 bezig met een geweldig seizoen. Mogelijk sluiten ze dit a.s. zaterdag 7 juni af met promotie naar de reserve 1e klasse. Een geweldige prestatie zou dit zijn.

In de reguliere competitie verbleef dit ervaren team, ondanks vele blessures en schorsingen, voortdurend in de bovenste regionen van de standenlijst. De 3e periode werd met een  2e plaats afgesloten. Omdat periodekampioen Merino’s 2 ook algemeen kampioen werd, mocht ons 3e naar de nacompetitie om één plaats in de reserve 1e klasse der KNVB!

Het ging om 2 ronden met steeds een uit en thuiswedstrijd. De eerste tegenstander was 2e klasser IJsselmeervogels 3. De eerste ontmoeting op ons eigen sportpark eindigde in een 4-2 overwinning voor onze mannen. In Spakenburg sleepten we een week later een gelijk spel weg van de boorden van het Eemmeer. Een geweldige prestatie, want IJsselmeervogels is geen misselijke tegenstander.

Zo ging ons 3e elftal de finale in. Twee wedstrijden tegen 1e klasser Huizen 3. Ook al zo’n grote naam in het zaterdagvoetbal. De eerste ontmoeting vond afgelopen zaterdag in Huizen plaats. Onze mannen sleepten een 2-4 overwinning uit de Huizense veengrond. Dit betekent dus dat een gelijkspel of verlies met 1 doelpunt verschil genoeg is voor promotie. Maar we hopen met z’n allen natuurlijk op een overwinning voor die gelen. Leider Emiel Jacob vermeldt nog even een ander uniek feit. “Voor het eerst dit seizoen zijn we helemaal compleet. Alle jongens zijn beschikbaar. Vele wedstrijden hadden we door allerhande pech soms wel 6 of 7 ontbrekende spelers”.

Promotie zou een unieke gebeurtenis voor CJVV zijn. Voor zover we kunnen nagaan heeft er nog nooit een 3e team zo hoog geacteerd. Reserve 1e klasse, noem dat maar niks!! Maar we hebben het hier dan ook wel over een team met grote CJVV namen. Vrijwel allemaal jongens die hun sporen bij de club meer dan verdiend hebben, maar nog steeds gemotiveerd en met veel plezier voor het hoogste gaan.

Daarom is iedereen zaterdag van harte welkom bij deze belangrijke wedstrijd. Aanvang 12:00 uur, op veld 2.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!