Sponsors

CJVV G2 KAMPIOEN!

27 mei 2014 10:30


Op 10 mei vertrok een aangepast team van CJVV naar Bussum. In de voorlaatste wedstrijd van het seizoen moesten de toppers van de G aantreden tegen SDO G1, die maar 1 puntje acher stonden.

Het zou dus een echte kampioenswedstrijd worden.
Enkele jongens hadden een bedrijfsuitje, waardoor onze vaste samenstelling werd aangevuld met twee spelers uit de G1 (Bram en Arnold bedankt).
De spanning in de competitie werd mooi opgebouwd tot het einde van het seizoen. Na het eerste fluitsignaal zocht SDO direct de aanval. Tussen de benen van de verdedigers door rolde de bal in het geel-zwarte doel. Gelukkig toonde CJVV veerkracht en kwam binnen een kwartier op een verdiende voorsprong. Helaas werd er voor de rust nog gescoord door SDO, waardoor er nog niets beslist was.
Spanning ten top! Na de rust kwam SDO iets beter uit de startblokken en lieten snel de 3-2 aantekenen.
Er werd in de tweede helft van beide kanten wat slordiger gespeeld, wat de wedstrijd niet minder spannend maakte. Na 10 minuten in de tweede helft kwam CJVV weer langszij en kroop de angst bij de tegenstander naar binnen. De jongens van CJVV roken hun kans en maakten binnen vijf minuten weer een mooie goal, 3-4!
Er werd voor elke bal gevochten. De verdediging stond als een huis, het middenveld behield controle en de aanvallers voerden de druk verder op. Vijf minuten voor tijd kwam de bevrijdende 3-5 en kon men ook langs de kant iets meer aan de hartslag gaan denken.
Gesteund door diverse ouders en enkele bestuursleden werd het kampioenschap uitbundig gevierd. Terug in Amersfoort galmde “We are the Champions” door de kantine en konden de jongens genieten van een heerlijke versnapering.
Trots op onze jongens!! Jullie hebben een prima seizoen gedraaid en een welverdiend kampioenschap!!

De leiders

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!