Sponsors

Midsummer voetbalfeest bij CJVV

20 mei 2014 14:30


CJVV is door de KNVB uitgekozen als één van de pilot-verenigingen voor het “zomeravondvoetbal”. Wij doen daar als club graag aan mee, want al onze velden kunnen het hele jaar door bespeeld worden. En zeg nou zelf, wat is er mooier dan op een mooie zomeravond, samen met je vrienden een leuke pot voetbal te kunnen spelen. Na afloop heerlijk met een gele versnapering op het terras…… ik kan niet wachten. Binnenkort op onze velden!

De volgende donderdagavonden zijn voor dit evenement gereserveerd; 22 mei, 5 en 12 juni. Alle CJVV faciliteiten zijn voor dit midsummer voetbalfeest beschikbaar. Dus niet alleen de velden, maar ook de kleedruimten, douches, doeltjes, kantine e.d. Bovendien ondersteunt de KNVB ons nog met hesjes, ballen, doeltjes e.d. Dit alles is beschikbaar om er een prachtig voetbalfeest van te maken. Hoe het wordt ingevuld, is aan de spelers zelf. Vooraf opgeven is niet nodig, ook de aanvangstijd is vrij te bepalen. Omdat we over vier velden beschikken is de verwachting dat er ruimte genoeg zal zijn. Wel dient men zich te melden, zodat er zicht is op wie er spelen. De eerste twee avonden zal Arnoud van Slooten aanwezig zijn om één en ander in goede banen te leiden.

Vertegenwoordigers van de KNVB zullen één of meerdere avonden aanwezig zijn, om contact te leggen met de deelnemers om zo een beter beeld te krijgen van de behoefte aan dit soort activiteiten. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!