Sponsors

CJVV D6 toegesproken door Arjen Robben

22 mei 2014 14:00


Onlangs kon de redactie van de CJVV website nog melding maken dat onze D6 door SO Soest was genomineerd voor hun Fair Play Schaal. De commissie nomineerde de D6 voor het sportieve gedrag tijdens een belangrijke wedstrijd tegen SO Soest D5. “Er was respect voor elkaar, er viel geen onvertogen woord en de leiding aan beide kanten was correct.

Hoogtepunt was het vlaggen van assistent Hilbrand Jacobs van CJVV die bij de 3-2 van Soest door liet spelen, terwijl het randje buitenspel was”. Afgelopen zaterdag 10 april vond in een vol SO Soest clubhuis de prijsuitreiking plaats. Vanaf het grote scherm werden de winnaars toegesproken door Arjen Robben.

Het team van Mees Spoor heeft een lang en enerverend seizoen achter de rug. Helaas net geen kampioen geworden. Maar de nominatie voor de Fair Play Schaal bij een tegenstander vergoed natuurlijk veel. Via het scherm was het niemand minder dan Arjen Robben die de winnaars bekend maakte. Robben had voor alle genomineerden veel waardering en riep ze op door te gaan op deze sportieve weg. Voor de winnaars had Robben een persoonlijke boodschap. Maar ook onze D6 werd nog door de München ster genoemd. Zo zegt hij over ons team “Wat mij betreft zijn dat ook kampioenen”.

De complete video van de bekendmaking door Arjen Robben is via deze link te bekijken;  https://vimeo.com/94238044

Alle bezoekers kregen van de hoofdsponsor een certificaat met foto en handtekening van Arjen Robben.

De Fair Play commissie van SO Soest kijkt alweer uit naar het nieuwe seizoen. Robbert Meeder: "De FairPlay Prijs heeft zijn waarde bewezen. Clubs uit de regio, zoals VVZA, CJVV, en Quick pakken ons initiatief op. Dat is alleen maar goed. Mensen worden bewust van hun gedrag in en om het veld!"

Wil je het hele verslag van de prijsuitreiking bij SO Soest lezen, check dan onderstaande link;

http://so-soest.nl/fair-play/5410-wijnand-wels-en-jan-willem-broers-afc-quick-b4-winnaars-fair-play-schaal-2014

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!