Sponsors

14 juni CJVV MIX-toernooi, geef je nu op!

4 juni 2014 9:15


Het traditionele CJVV Mixtoernooi is een evenement voor gelegenheidsteams, bestaande uit 7 spelers (6 veldspelers en een keeper).

Ieder CJVV-lid kan een team inschrijven. De leden van het team hoeven geen CJVV-leden te zijn. De minimumleeftijd is vanaf de B-junioren. Teams mogen bestaan uit alleen mannen, alleen vrouwen of gemengd. Elk team is verplicht om minimaal 1 scheidsrechter te leveren. In het wedstrijdprogramma zal voor elke wedstrijd een team worden aangewezen dat er voor moet zorgen dat die wedstrijd gefloten wordt. Daarbij zal er voor gezorgd worden dat een team niet hoeft te fluiten op het moment dat het zelf een wedstrijd moet spelen.

Het toernooi zal starten om 13.00 uur en zal tot ongeveer 17.00 uur duren. Het wedstrijdschema en of er in poules wordt gespeeld, is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Gespeeld wordt volgens de normale veldspelregels met uitzondering van buitenspel.

INSCHRIJVEN KAN TOT UITERLIJK MAANDAG 10 JUNI A.S.. DE INSCHRIJVING BESTAAT UIT 2 HANDELINGEN:

1.     Het schriftelijk of per mail aanmelden van het team bij Evert Nawijn (enawijn@ziggo.nl) onder vermelding van de naam van de contactpersoon en de naam van het team;

2.     Het storten van een borgsom van € 20,- op het CJVV-rekeningnr. 38.22.01.965 onder vermelding van ‘MIX-toernooi’. Pas als de borgsom is ontvangen, is de aanmelding gedaan! De borgsom krijgt elk team voor aanvang van het toernooi terug. Teams die zonder afmelding wegblijven, zijn de borgsom kwijt.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!