Sponsors

Slapen op de middenstip! Wie droomt daar niet van?

13 mei 2014 19:00


Het heilige gras van Stadion Galgenwaard wordt op 29 en 30 mei (Hemelvaartsdag), omgetoverd tot Tiger Camping, compleet met disco, voetbalattracties, barbecue en nog veel meer! Het is zelfs mogelijk om te douchen in de kleedkamer van FC Utrecht. Slapen op de middenstip! Wie droomt daar nu niet van?

Unieke overnachting in Stadion Galgenwaard

De Tiger Camping opent op donderdag 29 mei rond 13.00 uur zijn deuren. Deelnemers ontvangen bij aankomst in Stadion Galgenwaard een tweepersoonstentje. Uiteraard is een spannend programma samengesteld voor alle kinderen en hun begeleiders, compleet met barbecue, een disco en samen ontbijten met Tiger & Tiger-girl. Met de tentjes op het veld is nog genoeg ruimte over voor een springkussen en voetbalattracties en om lekker te voetballen! Aan het eind van de ochtend mag de tent afgebroken en ingepakt worden, want die mag mee naar huis!

Boek nu voor een plek op de Tiger Camping

De kosten voor deze unieke overnachting bedragen € 125,-. De prijs geldt voor één kind tot en met twaalf jaar en één begeleider. Leden van de FC Utrecht Tigers mogen ook samen met een vriendje of vriendinnetje, in plaats van een begeleider. Eventueel kan ook voor drie personen, twee kinderen en één begeleider, geboekt worden. De kosten zijn dan € 175,-. Wel slapen deze drie personen in één tweepersoonstent, want er zijn slechts tweepersoonstenten beschikbaar. Bij de prijs zijn twee consumpties per persoon inbegrepen. Eigen consumpties zijn niet toegestaan.

Vanaf 5 personen is het mogelijk om een speciale RAC korting te ontvangen. Per kind wordt de prijs dan € 50,- en mogen er 2 begeleiders gratis mee. Meer deelnemers is natuurlijk geen probleem, en extra begeleiders hoeven enkel € 25,- te betalen voor het eten & drinken.

Slapen op de middenstip? Klik hier om direct te boeken, want vol is vol!

Meer informatie kunt u vinden op fcutrecht.nl/slapen-op-de-middenstip.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!