Sponsors

Hidde ten Hoor treedt af als voorzitter CJVV

20 mei 2014 7:00


Per 1 juli a.s. zal Hidde ten Hoor zijn functie als voorzitter van CJVV neerleggen. Het lukt onze preses steeds moeilijker om zijn maatschappelijke functie en privé te combineren met een tijdrovende job als voorzitter van een grote voetbalclub.

Reeds in 2008 trad ten Hoor toe, eerst als bestuurslid technische zaken. In 2009 koos de Algemene Ledenvergadering hem tot voorzitter. Onder zijn leiding werd met de nieuwbouw een belangrijke uitbreiding van de CJVV accommodatie gerealiseerd. “Het mooiste moment was voor mij de goedkeuring door de Algemene Ledenvergadering van CJVV. De goedkeuring was unaniem. We stonden dus als hele club klaar om de schouders er onder te zetten. En dat is ook gebeurd”, aldus onze scheidende voorzitter.

Per 1 juli zal Peter Coenen als interim voorzitter toetreden tot het bestuur. De 61 jarige Coenen diende zijn club in totaal al 15 jaar als bestuurslid, waarvan de periode 2000 tot 2004 als voorzitter. Vooralsnog wordt hij voorzitter ad interim. In oktober is er een evaluatiemoment gepland waarna hij besluit of hij zich bij de Algemene Ledenvergadering kandidaat zal stellen voor het voorzitterschap.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!