Sponsors

CJVV Voetbalkamp groot succes

5 mei 2014 8:30


Tijdens de afgelopen mei vakantie was het dagelijks een gezellige drukte op ons mooie sportpark. Plezier van jongens en meisjes die deelnamen aan het 3-daags Voetbalkamp, georganiseerd door CJVV in samenwerking met De Voetbalschool.nl. Hoewel het aantal deelnemers wat tegenviel, is het toch een supergaaf kamp geworden.

Spelers van maar liefst 7 verschillende clubs hebben deelgenomen, waarvan 17 jongens en een meisje van CJVV. Sommigen kwamen van ver, zoals 2 jongens helemaal uit Dordrecht. De kwaliteit van de dagen lag hoog. Genieten van sport op een leuke ontspannen manier, goed gedoceerd door professionals.

Van CJVV waren Joop Bliekendaal, Gigi en Niels van Schooneveld en Paul Tulp het volledige kamp aanwezig, om alles organisatorisch op rolletjes te laten lopen. De kwaliteit op voetbaltechnisch vlak werd geleverd door De Voetbalschool.nl, die er dan ook echt iets moois van gemaakt hebben. Er komt heel wat kijken voor zo’n 3-daags voetbalfeest. Van voetballen tot voedsel. Want bij zoveel inspanningen hoort natuurlijk ook een goede lunch. De organisatie was dan ook bijzonder blij met het besluit van CJVV de lunches beschikbaar te stellen. Dat vonden de deelnemers natuurlijk top. Zo laten we als CJVV zien hoe graag we onze jongens en meisjes zien voetballen.

Niet alleen de kinderen, maar ook de leiding heeft van dinsdag 29 april t.e.m. donderdag 1 mei volop genoten. De afsluitende dag was een heerlijke droge dag met af en toe zon en heerlijke temperatuur. “Wat hebben we afgelopen 3 dagen genoten van al dat voetbaltalent op de velden van CJVV. De Voetbalschool heeft voor ons hier iets heel moois neergezet” aldus Paul Tulp. “Vandaag aan het eind van de dag was het zo warm dat iedereen heel blij was met een lekker ijsje”.

Natuurlijk waren er ook nog prijzen te verdelen. Zo waren er per leeftijdsgroep prijzen voor de beste technische spelers en overall beste spelers. De hoofdprijs bestond uit het mogen deelnemen aan een Proclass Event van de voetbalschool bij Ajax. Deze laatste prijs werd gewonnen door Senna Mets uit onze eigen F2. Top gedaan man!! De overige prijzen werden als volgt verdeeld;

  • De Voetbalschool sleutelhanger en pen gingen naar Sepp Oostdijk en Rutger Tulp (voor de verschillende voetbalspelletjes).
  • De Bidonnen gingen naar Mateo Velazquez de la Hoz en Jonathan Sekeris (voor het 4 v 4 toernooi, met 1 individuele winnaar).
  • De Voetbalschool bal ging naar Taric Markes (voor de sportiviteits- en gedrag prijs).

Een update van de foto's van dit zeer geslaagde evenement is te vinden op;http://ptulp.nl/galleries/Specials/voetbalkampCJVVmei2014

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!