Sponsors

Club van 100 Sterrenteam tegen Amersfoortse Coryfeeën

28 april 2014 13:45


A.s. vrijdag 2 mei speelt het Sterrenteam van de Club van 100 van CJVV in het kader van de loting voor het Amersfoorts Voetbalkampioenschap (AVK) een wedstrijd tegen een elftal van coryfeeën van Amersfoortse voetbalclubs.

Beste sportvriend,

A.s. vrijdag 2 mei speelt het Sterrenteam van de Club van 100 van CJVV in het kader van de loting voor het Amersfoorts Voetbalkampioenschap (AVK) een wedstrijd tegen een elftal van coryfeeën van Amersfoortse voetbalclubs. En deze keer wordt het een extra bijzondere wedstrijd want dankzij sponsoring van (aanvoerder Sterrenteam) Bort de Graaf zal het Sterrenteam aantreden in compleet nieuwe tenues, gesponsord dus door Bort de Graaf Koel- en Klimaattechniek B.V. Voorafgaand aan de wedstrijd zullen de tenues door Bort overhandigd worden.

Het Sterrenteam onder leiding van Ab Talen en Sjohn Tuithof (met o.a. Bort de Graaf, Dick Tool, Jan Vreeman, Jan Vinke, Martijn van Holland) neemt het op tegen het team van Amersfoortse Coryfeeën met o.a. Theo Iesberts (VVZA), Dennis Schoonderbeek (ASC Nieuwland), Alex Smink en Sander Zweers (VV Hoogland) en Patrick Meijers (VOP). De wedstrijd staat onder leiding van Evert Landman.

Natuurlijk bent je van harte welkom om deze wedstrijd (die georganiseerd wordt door het AVK en CJVV) bij te wonen. De aftrap van de wedstrijd is 19.00 uur.

Tevens kondigen wij hierbij graag de website van de Club van 100 aan: op http://club100cjvv.wordpress.com vind je alle informatie over de Club van 100. Wedstrijdverslagen, foto’s, verslag van de laatste VoetbalQuiz en ledenvergadering etc. Wij hopen dat je de site gaat volgen om op de hoogte te blijven en natuurlijk zien we graag dat je ook anderen op de site (en de mogelijkheid om lid te worden) wilt wijzen.

Graag tot vrijdag 2 mei.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!