Sponsors

CJVV B3 kampioen; trainer coacht in kostuum

18 april 2014 8:15


Eindelijk is het dan gelukt voor de B3 van CJVV. Na enkele keren net naast een kampioenschap te hebben gegrepen, konden ze afgelopen zaterdag 12 april dan toch een kampioenschapfeestje vieren. Trainer Frans Bakkenes zal als gevolg van een weddenschap nu in kostuum zijn team coachen. Als de jongens in Leusden zouden winnen zou hij in kostuum langs het veld staan.

Het kampioenschap werd op ons sportcomplex binnengehaald tegen “angstgegner” Roda ’46 B3. De eerste wedstrijd tegen dit team werd in Leusden maar ternauwernood met 3-2 gewonnen. Bovendien stond de ploeg op dat moment na CJVV op de 2e plaats van de ranglijst. Na een spannende wedstrijd kwam tenslotte een 0-2 overwinning voor onze jongens op het formulier te staan. Een uitstekende prestatie, mede gelet op de kracht van de andere teams. Zo zaten ze bijvoorbeeld in de groep met o.a. VOP B1, VVZA B2 en DOSC B3.

De B3 is echter een hecht team dat al vanaf de D’tjes bij elkaar is. Vorig seizoen eindigden ze als 1e jaars B junioren in de najaarscompetitie als 5e en in de voorjaarscompetitie als 2e, met slechts 3 punten achterstand. Dit seizoen moesten zij sterk genoeg zijn om kampioen te worden. Die doelstelling werd in de najaarscompetitie nog net niet gehaald. Een 2e plaats met een gelijk aantal punten als SO Soest, maar met een duidelijk minder doelsaldo; +24 tegen +65 voor de Soesters.

De voorjaarscompetitie moest het dan gaan worden voor onze jongens. De start verliep met een 4-4 tegen VVZA B2 niet geheel volgens plan. Daarna begon het echter te lopen. Overwinning na overwinning. Slechts de 2e wedstrijd tegen VVZA B2 werd onverdiend met 3-2 verloren. Afgelopen zaterdag kon de kroon op het werk van dit team met de enthousiaste leider Wim van Beek worden gezet. Benieuwd of trainer Frans Bakkenes op zaterdag 3 mei de wedstrijd tegen VOP B1 in kostuum zal coachen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!