Sponsors

Nederlands Techniek Kampioenschap 2014 bij CJVV

20 mei 2014 7:30


Doe jij ook mee aan de voorronde van het Nederlands Techniek Kampioenschap die bij onze club worden georganiseerd? Wel 150 voetbalclubs, verspreid door heel Nederland, doen hier ook aan mee! Het is dan ook het grootste jeugdvoetbalkampioenschap van Nederland. Leer de voetbaltechniek van René Meulensteen die dit dagelijks heeft aangeleerd bij spelers zoals Robin van Persie, Christiano Ronaldo en Wayne Rooney.

Op vrijdag 30 mei zijn alle jongens én meisjes van 6 tot en met 14 jaar tussen 09.00 - 15.30 uur welkom op het CJVV sportcomplex. Daar worden ze getraind door Sportpartners/René Meulensteen opgeleide (eigen club) trainers en onder auspiciën van Sportpartners. Deze afwisselende voetbaltechniek wordt op eenvoudige wijze in circuitvormen aangeboden, afgewisseld met kleine partijspelen en alles met de bal. Iedere voetballer(ster) is welkom en niet alleen maar ‘goeie’. Want het is voor ieder niveau, jongens en meisjes, vriendjes en vriendinnetjes. Het is een fantastische voetbaldag met héél, héél veel voetbalcadeaus die je mee naar huis mag nemen want bij ons is iedereen een winnaar.

Zo krijg je een voetbal mee naar huis, een supermooi azuurblauw voetbalshirt én een speciaal ontworpen medaille + het magazine GOAL. Maar ook een computerprogramma waarmee jij je eigen voetbaltrainingen kunt maken én spelen + een Moves & Skills-diploma als bewijs van deelname. Als klap op de vuurpijl beoordelen we iedere deelnemer op zijn of haar voetbalkwaliteiten middels het Individueel Prestatie Rapport (IPR). Zo worden je vorderingen inzichtelijk. Voor de lunch hoef je ook al niets mee te nemen want die wordt tussen 12.00 uur en 13.00 uur aangeboden. En dat alles voor de deelnameprijs van € 40.

In de ochtend worden de kinderen in kleine groepjes verdeeld van maximaal 12 kinderen. Onder begeleiding gaan ze trainen op oefen- en partijvormen. Na een goede lunch gaan we in de middag beginnen met techniek in combinatie met coördinatievormen en partijvormen waarbij uitsluitend zal worden gelet op de toepassing van de voetbaltechniek. Maar het belangrijkste is dat alle kinderen meedoen en zij de Moves & Skills gaan aanleren.

Boven alle extra’s krijgt de deelnemende club van Sportpartners een gratis techniek- voetbalopleiding aangeboden voor al haar trainers. Dus een theorie én praktijkopleiding, inclusief een trainersdiploma én een herkenbare outfit voor alle clubtrainers die bij dit kampioenschap op de velden staan.   Alle locatiewinnaars in haar/zijn categorie worden door Sportpartners uitgenodigd om kosteloos op 26 oktober 2014 naar de grote landelijke finaledag op het Nationaal Sport Centrum Papendal te komen.  Daar strijden zij om de titel  ‘wie is de beste techniekspeler van Nederland”

Schrijf je in via http://www.moves-skills.nl/?show=inschrijven.php

Dus: train, speel en gedraag je als een fijne voetballer op het Nederlandse Techniek Kampioenschap-voetbal bij CJVV.  Klik op www.sportpartners.nl  of op www.moves-skills.nl  voor alle relevante informatie.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!