Sponsors

[Bedankt voor het stemmen] Penningmeester van het jaar 2014

8 april 2014 8:45


Wat hebben jullie het ons moeilijk gemaakt! Zoveel nominaties, zoveel bedankjes, zoveel mooie motivaties en zoveel penningmeesters die onmisbaar werk leveren voor hun sportclub. En zoveel mensen die hebben gestemd (113.090). Het is ons wel duidelijk dat penningmeesters zeer gewaardeerd worden door sportend Nederland! En door ons natuurlijk.

Iedereen bedankt voor het stemmen op Evert, helaas niet bij de laatste 15 van Nederland!

Met bloed, zweet en tranen is de lange lijst met penningmeesters gereduceerd tot een top-15, op basis van motivatie en relatief aantal stemmen (in verhouding tot het aantal clubleden). Deze 15 penningmeesters maken nog steeds kans op de titel Penningmeester van het Jaar 2014 en op de bijbehorende prijzen.

Nu is onze vakjury aan zet. Zij zullen het eindoordeel vellen en de top-5 bepalen. Eind deze week zullen we bekendmaken welke 5 penningmeesters tot de echte top van Nederland behoren en worden uitgenodigd voor de feestelijke huldiging. Tijdens de uitreiking worden de winnaar en runners-up bekend gemaakt.

De top-15 penningmeesters is te vinden op onze website, klik hier.

 

Met vriendelijke groet,

namens Team Penningmeester van het Jaar,

Marije Bouwknegt
>>> Stem daarom nu op Evert als Penningmeester van het jaar 2014 van Nederland! <<<


Penningmeesters doen onmisbaar werk voor hun sportvereniging, vaak op de achtergrond. Wij zetten penningmeesters in het zonnetje met de nationale Bedank je Penningmeester campagne! In de nationale bedankcampagne krijgen alle sporters de kans hun penningmeester op persoonlijke wijze te bedanken. Ook is het mogelijk hun penningmeester te nomineren voor de verkiezing ‘Penningmeester van het Jaar’, waarna de meest uitzonderlijke penningmeester wordt verkozen.


De Penningmeester van het Jaar wint €2.500,- voor de clubkas, ook zijn er prijzen te winnen zoals een kassasysteem van Le Credit Sportif. De campagne loopt dit jaar van 3 maart t/m 2 april. Vervolgens zal tijdens een feestelijke uitreiking de top-5  worden gehuldigd en de winnaar bekend worden gemaakt.


Evert heeft al laten zien dat ie van onschatbare waarde is geweest en met het winnen van de FC Weiland prestatie bokaal, heeft de vereniging dit bevestigd. >>> Stem daarom nu op Evert als Penningmeester van het jaar 2014 van Nederland! <<<Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!